Blonda Vivi a confirmat moartea lui Cornel Galeș! "Din păcate, e adevărat"

Viviana, femeia alături de care Cornel Galeș și-a petrecut ultimii ani din viață, a confirmat vestea că fostul soț al regretatei artiste de muzică populară Ileana Ciuculete, s-a stins din viață, în urma unui accident de circulație petrecut în Spania.

Viviana Mantoiu este în stare de șoc la auzul veștii că partenerul său de viață s-a stins din viață prematur, într-un accident de circulație cumplit, petrecut în Spania."Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu ce să zic. Dumnezeul să îl odihnească.", a declarat Viviana, potrivit Wowbiz.

Știrea că fostul soț al Ilenei Ciuculete s-a stins din viață, la doar 60 de ani, a luat pe toată lumea prin surprindere.Bărbatul plecat de peste un an de zile în Spania, acolo unde a vrut să înceapă o viață nouă, sătul de scandalurile cu fiii fostei soții. Contactată de repoterii Spynews.ro, nașa de cununie a lui Cornel Galeș a declarat că a fost sunată de către un român din Spania care i-a spus că Galeș a murit. Inițial, Doina Belu a crezut că este vorba despre o farsă, însă este adevărat, vestea fiind confirmată și de Viviana Mantoiu, iubita și șefa lui Cornel Galeș.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro