Boala care a forțat-o pe Monica Anghel să slăbească drastic. Problemele de sănătate nu i-au dat pace

+3 click pentru
galerie

Boala care a forțat-o pe Monica Anghel să slăbească drastic. Problemele de sănătate nu i-au dat pace © Arhivă

Toată lumea a fost impresionată de transformarea dramatică a Monicăi Anghel. Artista a reușit să dea jos nu mai puțin de 25 de kilograme, trecând printr-o transformare radicală – una reușită fără bisturiu, așa cum a declarat chiar cântăreața. Totuși, decizia de a slăbi a fost una la care a recurs din cauza unor grave probleme de sănătate.

Monica Anghel a fost chinuită de o boală serioasă timp de un an de zile. A tot evitat să meargă la doctor, până când a ajuns să nu își mai simtă piciorul. Atunci și-a dat seama că trebuie neapărat să ia măsuri.

Boala care a forțat-o pe Monica Anghel să slăbească

Monica Anghel s-a confruntat cu o problemă foarte serioasă: hernia de disc. Durerile au măcinat-o luni de zile, iar soluția clară a fost o operație.

„Din cauza herniei de disc nu îmi mai simţeam piciorul drept. Puteam să merg, dar mă sprijineam pe stângul, iar dreptul nu-l simţeam”, povestea Monica Anghel, la o emisiune TV. „Toţi mi-au spus că trebuie să mă operez imediat. Era vorba de o operaţie pe coloană.”

Din cauza acestei operații a fost nevoită să și slăbească.

„Nu mi-am tăiat stomacul. Mi-am tăiat coloana, anul trecut, iar în urma operației, medicul mi-a zis că ar fi bine să slăbesc”, a mai povestit Monica Anghel.

Artista a mărturisit și că, cel mai probabil, nu ar fi venit de la ea inițiativa. Monica Anghel a explicat că, în percepția ei, nu era deloc grasă.

„Eu, în toți anii în care am fost supraponderală, nu mă vedeam așa, nu mă vedeam grasă. În oglindă, când mă uitam, nu vedeam că sunt grasă”, a mai spus artista.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro