Boala de care ar fi suferit Cristina Ţopescu. Monica Pop, declaraţii despre moartea regretatei jurnaliste

Boala de care ar fi suferit Cristina Ţopescu. Monica Pop, declaraţii despre moartea regretatei jurnaliste © Facebook

Vestea morţii Cristinei Ţopescu a fost una cutremurătoare. Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca regretata jurnalistă să aibă un asemenea sfârşit tragic, fiind găsită moartă în locuinţa sa. Iată ce spune medicul Monica Pop despre boala de care ar fi suferit realizatoarea TV.

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în locuinţa sa, în care trăia împreună cu animalele de companie. Câinii săi i-au fost alături până în ultima clipă de viaţă, fiind găsiţi în jurul său. Nimeni nu a mai ştiut nimic despre ea de câteva săptămâni, deoarece jurnalista nu a mai fost activă pe reţelele de socializare. 

Printre cele mai afectate persoane de moartea Cristinei Ţopescu se află buna sa prietenă, medicul Monica Pop. Şocată vestea tulburătoare, aceasta a făcut câteva declaraţii prin care susţinea că realizatoare TV ar fi suferit de depresie.

„Aș fi vrut să nu am ocazia niciodată să vorbesc despre așa ceva. Când a plecat domnul Cristian, Cristina a suferit o depresie. În aceeași perioada a mai pierdut și doi câini. Cristina era o singuratică, așa a fost dintotdeauna. Are doi frați, care nu stau în București, mama care stă în Germania. A fost prima dată când nu mi-a răspuns, i-am scris de Sf. Cristian, de Crăciun. A apelat la psiholog pentru depresie, după moartea tatălui său. Am mers cu ea la spital de câteva ori, când era internat domnul Țopescu, el se bucură foarte mult când o vedea”, a declarat medicul Monica Pop pentru un post de televiziune.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro