Bogdan Căplescu a absolvit facultatea. Ginerele lui Adrian Minune urmează să devină avocat

+3 click pentru
galerie

Bogdan Căplescu a absolvit facultatea. Ginerele lui Adrian Minune urmează să devină avocat © Foto: Instagram

Bucurie mare în viaţa lui Bogdan Căplescu, iubitul lui Karmen Minune, cu doar puţin timp înainte ca soţia lui să nască. Tânărul a absolvit Facultatea de Drept.

Bogdan Căplescu este un bărbat foarte ambiţios, care munceşte pentru visurile sale, iar acum a venit şi primul mare moment din cariera sa. Ginerele lui Adrian Minune a terminat facultatea. Şi pentru că acesta este un moment extrem de important, alături de el, în ziua cea mare, i-au fost fratele şi soţia sa, Karmen. 

"Mama, unchiul şi bebeluşul sunt mândri de tati", a scris Karmen Simionescu pe Instagram, alături de o imagine de la festivitatea de absolvire a soţului ei.

Ce relaţie are Adrian Minune cu ginerele său

Adrian Minune este foarte fericit că ginerele lui a terminat Facultatea de Drept, iar într-un interviu pentru XNS a spus, mai în glumă mai în serios, că de acum înainte, în cazul în care va avea nevoie, are pe cineva capabil care să-l apere în vreun potenţial proces.

"La mine în telefon este trecut Bogdan, băiatul meu mai mare. Este un băiat excepţional, indiferent câtă avere sau bogăţie ar avea. El se trezeşte din somn, îşi face lecţiile pentru facultate, el şi munceşte. Da, am zis să fie pentru mine cineva să mă apare ( n.r Bogdan va deveni avocat) şi aşa pentru că, în ziua de azi, e o modă! E o modă să mac-mac-mac! Opinia mea e că s-au cunoscut foarte bine", a spus Adi Minune la XNS.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro