Bogdan de la "Insula Iubirii" continuă criticile! Noi dezvăluiri din spatele emisiunii. "Mirela, nu mai minţi!"

+3 click pentru
galerie

Scandal între foştii concurenţi de la Insula Iubirii © Foto: Facebook

Bogdan de la "Insula Iubirii" continuă scandalul cu Mirela. După ce bruneta a decis să întrerupă relaţia cu Hannelore, prietena ei din emisiune, ca urmare a faptului că aceasta nu a vrut să recunoască anumite lucruri care erau vizibile, între ea şi Bogdan a apărut un conflict, după ce cel din urmă a sărit în apărarea iubitei.

După ce Mirela a apărut în spaţiul public şi a făcut mai multe precizări, Bogdan de la "Insula Iubirii" a vorbit pe contul lui de Instagram, acolo unde a făcut mai multe dezvăluiri. Soţul lui Hannelore i-a spus Mirelei să pună capăt scandalului, mai ales că ar avea anumite discuţii private pe care nu şi le-ar dori să la facă publice.

CITEŞTE ŞI: Mirela de la „Insula iubirii” dă de pământ cu Hannelore și Bogdan: „Mi-aș fi dorit să aibă mireasa ta caracterul meu!”

"Continui pe acelaşi subiect, mai bine vorbeşti despre dieta de 19.99 lei sau hainele tale, apropo din dieta aia ai cotă parte să-i dai lui Ionuţ. Încearcă să fii cu capul pe umeri şi să nu mai minţi, că nu am făcut încă publice discuţiile tale cu Hanne, în care spui de Mircea şi de X unele lucruri. Aşa că fiecare să-şi vadă de treaba lui. Hanne nu este sfântă, a plătit tot ce a făcut la Insula, dar uită subiectul Hanne. Şi discuţiile alea nu erau false, pentru că erau discuţiile tale cu ea. Sau ţi-a făcut cineva cont fals înainte să te cunoască lumea, în aprilie, când nici nu se difuza emisiunea", a spus Bogdan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro