Bogdan de la "Insula Iubirii" dă cărţile pe faţă. Ce legătură are, de fapt, Andi cu divorţul dintre el şi Hannelore

+3 click pentru
galerie

Bogdan şi Hannelore © Foto: Instagram

Hannelore şi Bogdan de la "Insula Iubirii" s-au despărţit, dar nu totul a fost spus, pare-se, între cei doi. Chiar dacă amândoi au recunoscut despărţirea, Bogdan a ţinut să clarifice cu exactitate anumite lucruri care au legătură cu fosta sa relaţie.

După ce s-a vehiculat că motivul despărţirii ar fi ispita Andy, Bogdan a vorbt, în exclusivitate pentru Spynews, despre acest subiect. Bogdan a vrut ca fanii atât ai lui, cât şi ai fostei soţii, să ştie cum s-au întâmplat lucrurile. Ei bine, Bogdan ne-a declarat că Andi nu are nicio legătură cu divorţul de Hannelore, iar singurul motiv care a dus la ruptură îl reprezintă neînţelegerile dintre ei şi faptul că, oricât şi-ar fi dorit, nimic nu mai mergea aşa cum trebuie în relaţia lor.

CITEŞTE ŞI: Hannelore a confirmat divorțul de Bogdan! Blonda regretă că nu s-a cuplat cu Andi la "Insula Iubirii": "Am vrut să mă ascund" 

"În urma concluziilor aberante cum că Andi ar avea vreo legătură cu divorțul nostru, ei bine el nu are nici o legătură, principalul motiv este că lucrurile nu s-au schimbat în bine cum speram că se vor întâmpla, căsătoria fiind încă o șansă pentru a salva relația noastră. Înainte de căsătorie am discutat mult și am ajuns la o concluzie că dacă peste N ani vom reveni la aceleași discuții că în trecut, atunci ne vom strânge mână și ne vom despărți. Pe neașteptate pentru mine, acest lucru a venit mult mai devreme. Sunt aproape trei luni de zile de când am hotărât să încheiem relația. Și cred că fiecare dintre noi avem dreptul să cunoaștem noi persoane alături de care putem fi fericiți, iar cele mai frumoase momente vin atunci când nu te aștepți", a spus Bogdan pentru Spynews.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro