Se vor toţi vedete. Bogdan de la "Insula Iubirii" se autopropune concurent la "Asia Express". Hannelore nu se lasă şi îşi doreşte şi ea

+3 click pentru
galerie

Se vor toţi vedete. Bogdan de la Insula Iubirii se autopropune concurent la Asia Express. Hannelore nu se lasă şi îşi doreşte şi ea © Foto: Instagram

După ce Ionuţ Gojman s-a autopropus ispită în următorul sezon la "Insula Iubirii", acum a venit rândul lui Bogdan să facă un pas înainte spre vedetism. Bogdan vrea să facă parte dintre concurenţii noului sezon din "Asia Express", astfel că s-a autopropus fără nicio jenă.

În plus, Bogdan îl vrea coechipier chiar pe Cătălin, fost concurent şi el la "Insula Iubirii". Bogdan şi Cătălin vor să intre în febra competiţiei şi să devină concurenţi cu acte în regulă în noul sezon. Nici Hannelore nu se lasă, iar după ce a văzut că fostului soţ îi place să apară la televizor, a decis că şi ea vrea să devină concurentă la "Asia Express".

CITEŞTE ŞI: Hannelore de la "Insula Iubirii" ştie cum să-i dea gata pe bărbaţi. A apărut aşa în club şi i-a lăsat pe toţi cu gura căscată!

"Am tot văzut ultimele story-uri ale lui Bogdan şi îmi doresc să participe cu Cătălin la "Asia Express", însă să nu uităm că şi eu sunt o fire foarte competitivă şi mi-ar plăcea să lupt împotriva lor alături de prietena mea", a spus Hannelore.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro