Poză demnă de filmele pentru adulți postată de noua iubită a lui Bogdan de la Insula Iubirii! Cum s-au afișat cei doi. FOTO

+3 click pentru
galerie

Poză demnă de filmele pentru adulți postată de noua iubită a lui Bogdan de la Insula Iubirii! Cum s-au afișat cei doi. FOTO © Instagram

Hannelore este istorie! Bogdan, fostul concurent la Insula Iubirii, și-a refăcut viața alături de Alexandra, o brunetă sexy care l-a zăpăcit și l-a făcut să iubească din nou.

Și cum cei doi și-au asumat deja relația și au postat câteva fotografii împreună, pe rețelele sociale, acum continuă să își arate public dragostea.

Așa au procedat și recent, când Alexandra a postat o fotografie care i-a făcut pe mulți să ridice din sprânceană. Ipostzele deocheate au apărut pe InstaStory, acolo unde Alexandra a postat o fotografie în timp ce Bogdan ținea mâna în dreptul unei zone intime, în timp ce ea fumează o țigară.

Ipostază sexy, pe rețelele sociale

Iubirea e în floare, iar ei nu se feresc să posteze tot felul de gesturi romantice în mediul online, mai ales că Bogdan a devenit foarte cunoscut prin intermediul participării sale la Insula Iubirii.

Alexandra este a doua femeie la brațul căreia se afișează Bogdan, după ce a semnat actele de divoț cu Hannelore. Hannelore şi Bogdan au venit împreună, în sezonul 4 "Insula Iubirii", pentru a-şi testa relaţia.

După emisiune s-au căsătorit, iar la câteva luni, şi-au spus adio. Și Hannelore a simțit nevoia unor mici schimbări după separarea de fostul soț și și-a făcut augmentare mamară. Ea nu s-a afișat până acum cu nici un bărbat, după ce a devenit burlăciță. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro