Bogdan de la "Insula Iubirii" a uitat complet de iubita lui, Gia! La ce se gândeşte când o priveşte pe Loredana. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Bogdan de la "Insula Iubirii" a uitat complet de iubita lui, Gia! La ce se gândeşte când o priveşte pe Loredana. VIDEO © captură video

Bogdan a fost protagonistul celei mai incendiare nopţi pe "Insula Iubirii". Scenele deocheate, parcă desprinse din filmele pentru adulţi au devenit virale în mediul online. Însă, ce înseamnă, de fapt, ispita Loredana pentru el? A spus totul la testimonial!

Concurentul de la "Insula Iubirii" a oferit o explicaţie pentru cele întâmplate în prima noapte a sa în Thailanda. De asemenea, Bogdan a recunoscut că este atras de trupul ispitei Loredana, cu care ar întreţine oricând relaţii intime. 

"Ştiu că par tânăr, dar am mai văzut sâni la viaţa mea. Nu sunt genul ăla care dacă mi-ai arătat ceva puţin vin după tine. Nu mă atrage aşa (n.r. striptease-ul). Tot prefer să mă culc cu tine decât să... Nici nu mă excită. (...) Ei nu se aşteptau să fiu dezinvolt. (...) Eu dacă sunt foarte obosit, sunt ca o oglindă. Eşti funny, sunt funny. Eşti tupeu, eşti tupeu.", a spus Bogdan

"Aş face amor foarte mult cu Loredana. Îmi place corpul ei, îmi place că e dezivoltă, are o vulgaritate. Nu o cunosc foarte bine, dar... nu o văd peste Gia. Dacă m-ai pune să aleg între ea şi Gia... nu.", a continuat concurentul.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro