Bogdan Ionescu a dat, din nou, lovitura. Fostul Elenei Băsescu se iubeşte pe ascuns cu o bombă sexy. Avem toate detaliile

+4 click pentru
galerie

Bogdan Ionescu a dat, din nou, lovitura. Fostul Elenei Băsescu se iubeşte pe ascuns cu o bombă sexy. Avem toate detaliile © Arhivă

Avem imagini bombă cu unul dintre cei mai râvniţi burlaci şi o mega bunăciune! Au încercat să se ascundă, dar s-au dat, singuri, de gol! Şi ca să ajungi la braţul lui, nu e chiar atât de simplu. Craiul de Dorobanţi, Bogdan Ionescu, a avut şi o cerinţă specială, care, pentru ea pare a fi literă de lege.

Plajă, soare, nisip, peisaje de vis, nopți romantice și nimeni care să te cunoască prin jur, ce poți să îți dorești mai mult atunci când vrei să îți răsfeți iubita în vacanță, dar să nu își dea nimeni seama că ești cu cineva? 

Se pare că în aceste câteva luni de burlăcie, fostul soț al Elenei Băsescu a tot căutat domnișoare, le-a chemat la interviu, le-a respins CV-urile și într-un final a găsit-o pe ea, o domnișoară ....cum ar spune până și Maluma.

Frumoasă din cap până în picioare..și ce picioare, lungi, fără pic de celulită, un posterior bombat, talie de viespe, bust generos și chip de păpușică, după aceste prime indicii putem spune clar că, Sheila este genul lui Bogdan Ionescu, potrivit Antena Stars. Dar cum încă este în perioada de probă, celebrul crai nu și-a asumat vreo relație, nici cu Sheila, nici cu altcineva, iar noi vă prezentăm şi cele mai mici detalii și suntem siguri că cea care îl însoțește pe Syda în vacanță este Sheila. De ce spunem asta? Fiți atenți.

Atât și Sheila, cât și Bogdan Ionescu sunt plecați în vacanță în Turcia, la Bodrum. Dar asta nu e tot! Culmea, sunt cazați și la același resort! Ce coincidență! Priviți! Vă place acest costum de baie al Sheilei?? Ce credeți? Același costum de baie se reflectă în ochelarii de soare ai lui Bogdan Ionescu atunci când stă zâmbitor și relaxat la poză!

Cu toții știm că lui Syda îi place mult să se mențină în formă și să facă sport, iar dacă domnișoarele care îi sunt alături nu sunt mari fane ale fitnessului, face el într-un fel și devin. Exact același lucru se întâmplă și cu Sheila, și nu o spunem noi, ci chiar ea.

Să vă mai dăm indicii? Nu are rost. Cei doi deja se urmăresc pe Instagram, își dau like, doar că nu pozeaza împreună. Dacă Sheila va trece de perioada de probă, dacă Bogdan își va asuma relația cu bruneta și dacă va deveni oficiala, rămâne să vedem, iar noi rămânem în continuare cu ochii pe ei. 

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro