Bombă în showbiz / Creatoare de modă româncă celebră în toată lumea, fantezii sexuale incredibile! Soţul a asistat la orgiile cu amantul

+3 click pentru
galerie

Una dintre cele mai bine cotate creatoare de modă din România, cunoscută în toată lumea, şi-a băgat soţul în depresie, după ce bărbatul, un afacerist influent, a asistat live la orgiile nevestei, cu amantul.

Surse din anturajul celebrului cuplu ajuns, în prezent, în pragul divorţului, au dezvăluit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că mariajul creatoarei de modă cu afaceristul de top a început cu o poveste de dragoste ca în poveşti: ea - la început de carieră, el – tânăr antreprenor, cu mari speranţe. S-au văzut, s-au plăcut, aşa că au decis să întemeieze o familie. Una fericită, sperau ei, la momentul respectiv. Numai că, după ce au apărut copiii şi afacerile au început să prospere, creatoarea de modă ajungând să îmbrace chiar şi vedete de la Hollywood, aceasta a început să-şi dorească „diversitate”. 

El era cu un picior în groapă, ea radia de fericire

Conform surselor din anturajul cuplului, în încercarea disperată de a obţine „dezlegare” de la soţ ca să facă sex cu alţi bărbaţi, creatoarea de modă i-ar fi spus acestuia că ar fi de acord ca şi el să îşi facă o amantă. În 2015, soţul încornorat a suferit un accident teribil, care i-a schimbat radical viaţa. Aflat la un pas de moarte, bărbatul şi-a reevaluat întreaga viaţă şi a decis că tot ce va face va fi pentru familie şi copii, din dorinţa de a-i vedea pe aceştia mari, la casele lor. Când bărbatul se aştepta ca soţia să îi ofere tot sprijinul, pentru a trece peste perioada cumplită, mai ales că el era obligat să stea acasă, creatoarea de modă parcă înflorea: a început să fie tot mai cochetă, să călătorească tot mai des, să lipsească nopţile...

Obligat să asiste la orgiile soţiei

Atunci a fost, potrivit surselor noastre, momentul în care afaceristul a decis să discute deschis cu femeia iubită. Întrebată dacă are o relaţie extraconjugală, aceasta a negat vehement şi i-a spus soţului că o poate monitoriza permanent, prin intermediul unei aplicaţii care putea fi instalată pe telefonul mobil. Ceea ce, în urmă cu jumătate de an, bărbatul a şi făcut. Numai că bărbatul avea să aibă parte de un şoc atunci în momentul în care a apelat la aplicaţia buclucaşă. Aflat în vacanţă, într-o staţiune montană, împreună cu micuţiii, afaceristul a asistat „live”, cu ajutorul soft-ului amintit, la orgiile soţiei cu amantul, un fost politician, extrem de cunoscut, care, la rândul lui, este căsătorit.

A ajuns la psiholog

Şocat de cele aflate – detalii ale partidelor de amor, fantezii sexuale incredibile împărtăşite şi planuri măreţe între cei doi amanţi -, afaceristul şi-a pus nevasta infidelă în faţa probelor indubitabile. Iar creatoarea de modă a recunoscut totul, însă a susţinut că a fost doar o aventură, pentru că simţea nevoia de se simţi curtată şi dorită de un alt bărbat. La momentul respectiv, femeia a susţinut că va pune punct relaţiei extraconjugale. Lucru care, însă, nu s-a întâmplat. Fiindcă, potrivit creatoarei de modă, ea s-ar simţi vrăjită de fostul politician şi legată de acesta printr-o relaţie karmică, explicând că ei doi ar fi fost suflete pereche în nişte vieţi anterioare. Din momentul în care a descoperit toată nebunia soţiei şi motivele invocate de aceasta pentru a-şi justifica relaţia cu amantul, afaceristul a intrat într-o depresie cruntă şi a ajuns să se trateze, cu ajutorul unor psihologi. Pentru a-şi salva familia, a acceptat să locuiască în aceeaşi casă cu soţia infidelă, însă, luna trecută, femeia şi-a făcut bagajele şi a plecat, pentru a profita din plin de bucuriile vieţii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro