Bomba începutului de an în showbiz! Rodica Miron este însărcinată!

+3 click pentru
galerie

Bomba începutului de an în showbiz! Rodica Miron este însărcinată! © Instagram

Bombă în showbizul românesc, la început de an. Rodica Miron, fosta asistentă de la Răi da' Buni este însărcinată. Vedeta urmează să devină mamă pentru prima dată.

Rodica Miron, fosta asistentă tv de la Antena Stars, este gravidă, iar în doar câteva luni urmează să-şi strângă copilul la piept. Rodica Miron nu a dat încă vestea oficial, însă cea care a dat-o de gol a fost Ana Pîrvulescu, sora Elenei Gheorghe.

Cele două se află în Paris, acolo unde iau parte la un eveniment dedicat modei, Ana Pîrvulescu fiindu-i alături bunei sale prietene, Ana Radu. Tot acolo se află şi Rodica Miron, care îşi prezintă cele mai noi creaţii.

Cele două românce s-au întâlnit, iar în timp ce Ana Pîrvulescu a filmat-o pe Rodica Miron, pentru a o posta pe Instagram, ochiul nostru fin a observat un detaliu interesant. Burtica Rodicăi Miron este destul de pronunţată, semn că anul acesta familia ei se va mări.

Cel mai probabil, Rodica Miron a vrut ca totul să fie ţinut secret până acum, mai ales că, analizând contul său de Instagram, ne dăm seama că în ultimul timp alege să poarte haine ceva mai lejere, sau se fotografiază în aşa fel încât să nu dea de bănuit că este însărcinată.

Rodica Miron s-a căsătorit anul trecut

La finalul anului trecut, Rodica Miron s-a căsătorit cu iubitul ei englez, iar marea veste a dat-o chiar la Antena Stars. Cei doi sunt împreună de mult timp, iar iubitul englez a decis, în sfârşit, să-i pună inelul pe deget. Nu doar atât, pentru că a luat-o de mână, au dat fuga la starea civilă şi au devenit în secret soţ şi soţie. Şi tot în secret au ţinut până acum şi sarcina.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro