Bombă la Insula Iubirii! Nimeni nu a știut! Bianca și Liviu Gherman au devenit părinți / FOTO

+4 click pentru
galerie

Bombă la Insula Iubirii! Nimeni nu a știut! Bianca și Liviu Gherman au devenit părinți / FOTO © Facebook

Îi mai ții minte pe Bianca și Liviu, concurenți în sezonul trei al emisiunii Insula Iubirii? Anii au trecut, iar acum i-am găsit pe cei doi într-o ipostază neașteptată! Câteva imagini ajunse pe rețelele de socializare se fac „vinovate”. Da, da, e adevărat! Bianca și Liviu Gherman au devenit părinți! 

Bianca și Liviu Gherman trăiesc din plin o frumoasă etapă a vieții lor. Acum, la câțiva ani de când au încheiat tot ce a însemnat experiența „Insula Iubirii”, se ocupă de creșterea fetiței lor, pe care au ținut-o departe de ochii lumii, până de curând. 

Cei doi au postat câteva fotografii cu fetița lor pe rețelele de socializare. Și tot din informațiile găsite în mediul online, aflăm că numele micuței este Helen! 

Liviu Gherman mai are doi copii, dintr-o căsnicie anterioară. Pentru Bianca însă, este prima dată când a devenit mămică. 

Parcursul celor doi la Insula Iubirii

Bianca și Liviu Gherman au fost concurenți în sezonul trei al emisiunii "Insula Iubirii". În ciuda infidelităţilor de pe Insulă şi a confesiunilor şocante, s-au căsătorit imediat ce s-au întors în România. 

În timpul emisiunii, Bianca a căzut în ispită cu Sorin, bărbatul cu care a şi întreţinut relaţii intime. Liviu Gherman, un bărbat mai mare ca ea și cu experienţa dezămăgirilor - amintim faptul că a fost părăsit de soţie pentru primarul din localitate - a trecut peste tot și a luat-o de soție. 

Acum, pare-se că a fost decizia cea mai bună pentru ei! Liviu și Bianca Gherman se afișează mai fericiți ca niciodată și nu putem decât să ne bucurăm pentru ei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro