Bombă la MPFM. Una dintre cele mai controversate concurente este însărcinată. S-a şi căsătorit în această vară / GALERIE FOTO

+7 click pentru
galerie

Bombă la MPFM. Una dintre cele mai controversate concurente este însărcinată. S-a şi căsătorit în această vară © Facebook

Una dintre cele mai controversate foste concurente de la Mireasă pentru fiul meu trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa. Tânăra urmează să devină mămică pentru prima dată. În plus, ea a dezvăluit şi sexul copilului.

Andrada Văduva, pentru că despre ea este vorba, este mai împlinită ca niciodată. Fosta concurentă de la MPFM s-a şi căsătorit în această vară, iar acum urmează să-şi vadă visul cu ochii, acela de a deveni mămică.

Andrada Văduva a fost concurentă în cel de-al doilea sezon, atunci când tânăra a decis să intre în casa dragostei pentru a-şi găsi sufletul pereche. Andrada a fost una dintre cele mai vocale concurente, ea fiind apreciată pentru că era sinceră şi îi plăcea să spună ce gândeşte.

După o perioadă petrecută în competiţie, Andrada Văduva a decis să găsească marea dragoste afară. Şi aşa s-a şi întâmplat. Andrada Văduva are o relaţie frumoasă cu Ionuţ, cel care o va face şi mămică. În plus, cei doi s-au şi căsătorit anul acesta, iar în doar câteva luni urmează să-şi cunoască şi copilul.

Andrada de la MPFM a dezvăuit şi sexul bebeluşului

O fire deschisă şi prietenoasă, Andrada Văduva a decis să împărtăşească totul cu prietenii ei virtuali, astfel că tânăra nu s-a ascuns şi a mărturisit că urmează să aducă pe lume o fetiţă. Dar mai multe imagini de la nunta Andradei Văduva, dar şi cu burtica de gravidă a fostei concurente puteţi să urmăriţi în galeria foto.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro