Bomba sexy de la Chefi la Cuțite, din nou însărcinată! "Crește un pui de om"

Bomba sexy de la Chefi la Cuțite, din nou însărcinată! "Crește un pui de om" © Facebook

Bucurie mare în familia unei bombe sexy de la Chefi la Cuțite! Bruneta le-a dat, cu mare entuziasm, vestea fanilor: este însărcinată pentru a doua oară și este în culmea fericirii.

Este vorba despre nimeni-alta decât Ruxandra Luca, cunoscută și drept mămica sexy a showbizului, ce a participat la emisiunea Chefi la Cuțite. Vedeta a postat un mesaj emoționant pe Facebook, în care a scris că urmează să aducă pe lume cel de-al treilea copil. La prima vedere, nu îi dai mai mult de 18 ani și ai putea jura că nu a trecut printr-o naștere. Însă, pe cât de pasionată de bucătărie este Ruxandra Luca, pe atât de familistă este. 

"În burta asta cam lipită de coaste, creste de aproape 16 săptămâni un pui de om. N-o fi mare burta, dar nici puiul nu-i prea mare, cam cât un un măr, să zicem, dacă mărul ar avea mânuțe, piciorușe și o inimioara care sa bată.", a scris Ruxandra Luca, pe Facebook.

N-a crezut că e gravidă

Totodată, Ruxandra Luca povestește că îi este teamă de schimbare, chiar dacă nu se află la prima experiență de acest gen. Bruneta povestește că nu a crezut inițial că este însărcinată, chiar dacă simptomele specifice o cam băgau la bănuieli. 

"Mi-e teamă de tot ce știu și de tot ce nu știu. Până la ecografia de 12 săptămâni, nici n-am putut să cred că sunt însărcinată, că se întâmplă cu adevărat, deși greața cumplită, oboseala, durerile de cap și de burtă, toate arătau schimbările mari prin care trecea corpul meu.", a continuat Ruxandra Luca, pe blogul personal.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro