Când are loc botezul fiicei Elenei Udrea! Fosta blondă de la Cotroceni a ales o dată importantă pentru familie

+3 click pentru
galerie

Când are loc botezul fiicei Elenei Udrea! Fosta blondă de la Cotroceni a ales o dată importantă pentru familie © arhivă

În vara acestui an, Adrian Alexandrov a declarat în exclusivitate pentru Spynews.ro că încep pregătirile pentru botez, iar mai apoi, pentru nuntă! Iată că, aşa s-a şi întâmplat. Eva Maria va fi botezată în curând!

Aşteptarea a luat sfârşit! Elena Udrea şi Adrian Alexandrov au decis să îşi boteze fiica, pe Eva Maria, la un an de când a venit pe lume. Astfel, botezul va avea loc pe 20 septembrie. 

În acest an, pe 20 septembrie, Eva Maria, fiica Elenei Udrea şi a lui Adrian Alexandrov, va împlini un an, va fi botezată şi, tot atunci, va avea parte de ceremonia numită în popor "ruperea turtei", potrivit evz.ro.

Locaţia unde va avea loc evenimentul nu este cunoscută încă, dar nici ce persoane vor fi naşii fetiţei. Vă reamintim că, în urmă cu ceva timp, Adrian Alexandrov şi Elena Udrea se gândeau să-i facă această propunere Alinei Bica.

Încă de când era în Costa Rică, Elena Udrea spunea că abia aşteaptă să vină în România pentru a-şi boteza copilul.

Cum a intrat Elena Udrea în România

În urmă cu un an şi jumătate, Elena Udrea a fugit în Costa Rica. La începutul lunii iulie, fosta blondă de la Cotroceni a renunţat la statutul de refugiat şi s-a întors în România.

Pe contul ei de Facebook, după ce a revenit în România și și-a pus ordine în gânduri, Elena Udrea a confirmat revenirea în țară și a postat un mesaj extrem de emoționant, pentru toți cei care au fost alături de ea și s-au gândit la binele ei, în toată această perioadă. 

Blondina a mărturisit că a ales să nu intre în România cu avionul pentru că a găsit o rută mai rapidă de a ajunge în țară și că nicio altă speculație nu-și are rostul. 

„Am intrat în țară prin vama Giurgiu, la ora șase în această dimineață. Am ales o variantă mai rapidă decât să aștept o cursă de azi, spre Otopeni. Nicio altă speculație nu își are rostul”, a explicat Elena Udrea, pe contul ei de Facebook. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro