VIDEO / Brigitte, dezvăluiri bombă despre bărbatul cu care l-a înşelat pe Ilie Năstase. "Nu vreau să fiu băgată în scandal"

+3 click pentru
galerie

Brigitte Năstase, relaţie zgomotoasă cu Ilie Năstase © Facebook

Brigitte Năstase a recunoscut că în urma relaţiei şubrede pe care o are cu Ilie Năstase de ceva timp aceasta l-a înşelat. Acest lucru s-a întâmplat în urmă cu un an, iar Brigitte Năstase a recunoscut totul la vremea respectivă.

Acum, soţia lui Ilie Năstase a decis să spună mai multe lucruri despre fostul iubit. Brigitte Năstase a dezvăluit numele bărbatului cu care s-a iubit în timpul căsătoriei cu Ilie Năstase, asta pentru că, spune ea, vrea să evite ca numele ei să fie implicat în diverse scandaluri. Brigitte Năstase a dezvăluit totul într-un mesaj pe reţelele sociale.

"Dragi prieteni, știți că în urmă cu ceva timp, v-am povestit despre faptul că în urmă cu un an, după multiplele lovituri pe care mi le-a pregătit viața, faptul că am trecut singură prin operația de tumori, apoi am cunoscut-o pe Cici, amanta soțului meu, m-a determinat să încerc să-mi refac viața alături de un alt bărbat, din Timișoara. Chiar dacă oficial nu eram divorțată, am vrut să simt că mai am valoare în ochii unui bărbat, am simțit că merit asta. M-am mutat chiar de la Ilie în apartamentul meu din Nordului. Am început acestă relație în data de 8 februarie. Că toate începuturile a fost frumos, lucru care m-a făcut să îmi recapăt din nou încrederea în mine, să învăț din nou să zâmbesc. Am spus de fiecare data că acestă idilă a ținut până de 1 mai dar nu v-am dat niciodată amănunte. Am crezut că pot exista lucruri care e mai bine să nu fie spuse. Dar un adevăr nu este adevăr dacă îl spui doar pe jumătate. Și lasă loc de interpretări. În primul rând, băiatul se numește Cătălin, iar relația noastră s-a terminat pentru simplul fapt că atunci când am vrut să aflu mai multe despre el, în aprilie cred, angajând o firmă abilitată în asta, mi s-a adus la cunoștință că acesta a început să fie vizitat din când în când de o numită Ana din Petroșani. Drept pentru care am decis că este mai bine pentru mine să ies din această iluzie de a-mi reface viața așa. După această experiență mi-am dat seamă că toți bărbații înșeală, că totuși Ilie nu a făcut asta timp de șase ani și am luat decizia să încerc să-mi repar căsnicia. Deoarece un tabloid de scandal încerca să distorsioneze realitatea, folosind poze din telefonul soțului meu, Ilie, telefon pierdut într-un taxi în urmă cu zece zile mi-a întărit decizia că adevărul este adevăr doar în totalitate și asta nu lasă loc de interpretări. Și consider că nu este nevoie că vreun personaj nou pe piață să profite de acest subiect pentru a câștiga niște bănuți prin asocierea cu numele meu și a lui Ilie", este mesajul lui Brigitte Năstase pe Facebook.

De asemenea, Brigitte Năstase a vorbit în exclusivitate pentru "Star Matinal" de la Antena Stars despre dezvăluirile pe care le-a făcut.

"Consider că trebuie să dau nume ca să nu se facă supoziţii şi să nu fiu băgată în scandalul altor persoane. Fiind vorba de anumite nume s-ar putea să fiu introdusă fără voia mea într-un scandal care nu îmi aparţine. Nu vreau să se folosească alte persoane de notorietatea numelui Năstase. A fost o greşeală pe care mi-o asum şi totul s-a terminat acolo unde am spus, acum un an şi ceva până în luna mai. Îmi doresc să nu mai fiu asociată cu astfel de lucruri, mi-am asumat, Ilie ştie, am luat-o de la capăt, lucrurile au trecut şi de aceea nu are rost să fiu introdusă în alte scandaluri şi de aceea am preferat să dau nume", a spus Brigitte Năstase la Antena Stars.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro