Cât de mult s-au certat Brigitte și Florin Pastramă în luna de miere: "Amândoi avem minte de copil". GALERIE FOTO

+6 click pentru
galerie

Cât de mult s-au certat Brigitte și Florin Pastramă în luna de miere: "Amândoi avem minte de copil" © Instagram

Au trecut aproape trei luni de când Brigitte și Florin Pastramă și-au jurat credință veșnică și au decis să fie împreună pentru toată viața. Cei doi și-au propus să de distreze pe cinste vara asta, mai ales că un eveniment le-a umbrit temporar fericirea.

Brigitte și Florin Pastramă au plecat imediat la Saint Tropez, după nunta împărătească din luna iulie. Au petrecut în stil mare și nu și-au refuzat nimic că, deh, doar vorbim despre Brigitte Patramă care este obișnuită cu un stil de viață luxuriant. Cei doi au decis să plece și a doua lună de miere, în Dubai, acolo unde au trăit experiențe de vis. 

"Am călătorit în această vară pentru că în prima noastră lună de miere am stat puțin. Sarah, fetița mea, a devenit puțin geloasă pe Florin. Am mers pentru ea și la Disney, înainte să înceapă școala. Nu ne-am certat deloc. În Dubai am fost doar noi, prima dată am fost în Saint Tropez în prima lună de miere, apoi în septembrie în Dubai. A fost foarte frumos, noi amândoi avem minte de copil.", a declarat Brigitte Pastramă, într-o emisiune tv. 

Copilul a trecut în plan principal în relația lor

Cât despre sarcina pierdută, Brigitte Pastramă spune că a depășit momentul și acum a decis să ia lucrurile mai ușor și să nu mai încerce inseminarea artificială, alegând să îi facă un moștenitor pe Florin Pastramă pe cale naturală.

"Am fost gravidă, dar am pierdut sarcină, am avut o sarcină sistată, am făcut un tratament hormonal în urma căruia m-am îngrășat zece kilograme. Încă lucrăm să ne mărim familia. Acum totul e bine și cu greutatea mai am puțin și îmi revin. Mergem natural, nu mai facem inseminare artificială, ne-am și grăbit, imediat după nuntă.", a mai spus bruneta.

"Mi-a zis că i-am luat locul, că mergea cu ea peste tot. Lucrăm în fiecare seară (nr. pentru copil), e greu cu ea.", a spus și Florin Pastramă

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro