Brigitte Sfăt, despre ce a atras-o la Florin Pastramă și cu ce e diferit față de Ilie Năstase: "Eu sunt mai dură cu el, dar el este foarte blând"

+3 click pentru
galerie

Brigitte Sfăt, despre ce a atras-o la Florin Pastramă și cu ce e diferit față de Ilie Năstase: "Eu sunt mai dură cu el, dar el este foarte blând" © Instagram

Brigitte şi Florin Pastramă îşi trăiesc viaţa după propriile reguli şi par că sunt mai îndrăgostiţi pe zi ce trece. S-au îndrăgostit rapid unul de celălalt și la fel de repede au decis să își unească destinele, fiind convinși că au fost făcut unul pentru celălalt. 

Brigitte și Florin Pastramă au avut de trecut peste o mare cumpănă din viața lor de cuplu, la scurt timp după ce au devenit soț și soție. Brigitte a pierdut o sarcină și ulterior au apărut informații potrivit cărora Florin Pastramă nu ar putea să aibă moștenitor din cauza unor suplimente alimentare pe care le ia pentru efortul fizic depus la sala de forță.

Chiar și așa, au reușit să rezolve problemele, iar bruneta a declarat că vor încerca să aibă un copil pe cale naturală și nu cu ajutorul însemninării in vitro. Brigitte Pastramă spune despre afacerist că este un om foarte blând, care o răsfață cu cele mai mici gesturi. Spre deosebire de Ilie Năstase, este ceva mai atent și îi face toate poftele. 

Cum o răsfață Pastramă pe Brigitte

"Mă răsfaţă prin felul lui de a se purta cu mine. Eu sunt mai dură cu el, dar el este foarte blând cu mine. Mă răsfaţă de dimineaţă până seara cu tot felul de gesturi. Atunci când ai posibilităţi materiale, acestea sunt mult mai importante. În rest, îţi poţi cumpra singur orice. Contează foarte mult să se poarte cu tine frumos sufleteşte. De când ne trezim, el îmi aduce cafeaua, mă ajută în tot ceea ce fac, când gătim o facem împreună. Până să fie într-o relaţie cu mine, el nu spală nici vasele, dar nu s-a plâns niciodată, aşa că facem totul împreună, chiar şi treburile casei. De altel, şi eu îl ajut la construcţii", a declarat Brigitte Pastramă, pentru Ok! Magazine.

Au încercat luni de zile să aibă un copil și Brigitte chiar s-a supus unor tratamente hormonale, în urma căruia s-a îngrășat nu mai puțin de zece kilograme. A pierdut sarcina și își pierduse speranța că familia lor se va mări, însă acum pare încrezătoare că Dumnzeu le va oferi și lor un curând un moștenitor. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro