Brigitte Năstase îşi face piscină. "Muncitorii abia aşteată să scape de mine"

+3 click pentru
galerie

Brigitte Năstase şi-a făcut piscină © Facebook

Brigitte Năstase nu se lasă până nu îşi îndeplineşte tot ce îşi pune în minte. După ce şi-a construit o casă de vis, acum, Brigtte Năstase îşi doreşte enorm o piscină. Nu a stat mult pe gânduri şi s-a pus pe treabă.

A angajat o echipă de muncitori, le-a spus exact ce îşi doreşte, iar oamenii au fost la ordinele ei. Chiar dacă este femeie, Brigitte Năstase se pricepe foarte bine şi la partea de construcţii, astfel că le-a precizat fix ce vrea. Brigitte Năstase urmăreşte în detaliu munca pusă de echipa de meşteri şi aşteaptă cu sufletul la gură terminarea lucrărilor la piscină.

"Îmbin utilul cu plăcutul. Fac pe inginerul şef. Din prima zi în care am început lucrarea au spus că i-am disperat. Abia aşteată să scape de mine. Am avut noroc că am avut loc şi mi-am făcut piscină", a spus Brigitte Năstase la o emisiune tv.

Şi pentru că după muncă vine şi răsplata, Brigitte Năstase s-a gândit şi undeva merge în vacanţă, aceasta urmând să petreacă în Italia, alături de copiii ei, dar şi la Timişoara şi pe litoralul românesc.

"Plec în Italia cu copiii şi în rest am o casă la Timişoara şi un apartament la mare şi mergem acolo", a mai spus Brigtte Năstase.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro