Brigitte Năstase iubește cu patos, dar nu îi uită trădarea: "Am vrut să mă arunc cu mașina de pe pod"

+3 click pentru
galerie

Brigitte Năstase © Instagram

Brigitte Năstase a avut un an presărat cu evenimente de tot felul. A divorțat în zece minute de Ilie Năstase, apoi și-a găsit fericirea în brațele lui Cornel, tânărul care i-a adus din nou zâmbetul pe chip.

Recent, Brigitte Năstase și-a făcut două tatuaje în zona sânilor, reprezentând două citate care au multă însemnătate pentru brunetă. 

"Învinge răul prin bine, asta mi-am scris pe corp. Din fire voiam să mă răzbun pe ceea ce mi se întâmpla. Am încercat să mă maturizez și să îl las pe Dumnezeu să mă răzbune într-un fel. După ce am anunțat că divorțez de Ilie o parte din amicii care erau lângă mine erau pe interes. Mi-am scris pe corp pentru a nu uita acele momente.", a spus Brigitte, într-o emisiune tv. 

Brigitte Năstase a rememorat și ziua în care a vrut să se sinucidă, din cauza problemelor din mariaj. 

"Anul trecut am încercat să îmi fac o altă relație, dar m-am întors la Ilie. Din păcate faptul că i-am recunoscut nu a fost bine. Mergeam să fac o operație de refacere în Turcia și în drum spre aeroport am vrut să mă arunc cu mașina de pe pod. Aveam un CD cu muzică bisericească în biserică și versurile m-au ajutat să nu fac aces gest. Am învățat că trebuie să mă prețuiesc eu și că viața este cel mai de preț dar de la Dumnezeu. Am pus mult suflet în relații interumane, trebuia să nu am atâta încredere.", a mai spus fosta soție a lui Ilie Năstase. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro