Nu iese din cuvântul lui Brigitte. Florin Pastramă s-a pus pe slăbit, după ce soţia i-a spus că este gras

+3 click pentru
galerie

Nu iese din cuvântul lui Brigitte. Florin Pastramă s-a pus pe slăbit, după ce soţia i-a spus că este gras © Foto: Instagram

Florin Pastramă este cel mai ascultător soţ şi nu iese din cuvântul lui Brigitte Pastramă. Ba chiar acum s-a pus pe slăbit, după ce vedeta i-a spus că este gras.

Brigitte Pastramă este fără doar şi poate cocoşul din relaţie. Cei doi au mers în vizită la un prieten, acolo unde au fost serviţi cu ciocolată. Pofticios, Florin a întins mâna să ia o bucată, moment în care soţia lui a înceoput să ridice tonul autoritar, spunând că nu are voie să mănânce pentru că trebuie să slăbească.

"Ce, nu ai voie să mănânci ciocolată? Ia, mă, o bucată", i-a spus lui Florin Pastramă prietenul lui. "Nu are voie, este gras, are şunci, nu mânca", a fost reacţia lui Brigitte, care s-a ridicat de pe canapea pentru a-i lua bolul cu ciocolată din faţă soţului ei. Florin, ca un bărbat ascultător, a înghiţit în sec şi s-a uitat cu jind la ciocolata care îi făcea cu ochiul.

Brigitte Sfăt are planuri mari pentru luna de miere

„După petrecerea de nuntă plecăm în luna de miere, în Maldive și apoi ne mai plimbăm puțin și prin Dubai, de unde sperăm să ne întoarcem trei. Imediat după nuntă plecăm. Noi muncim la asta, se poate și ne dorim acest lucru. Suntem sănătoși amândoi”, a explicat Brigitte Sfăt, pentru Click!

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro