Brigitte Pastramă a vorbit despre sarcină, în direct: „Așteptăm”

+3 click pentru
galerie

Brigitte Pastramă a vorbit despre sarcină, în direct © Captură TV

La scurt timp după ce s-a căsătorit religios cu Florin Pastramă, Brigitte a fost „dată” ca fiind însărcinată. Zvonurile au fost alimentate de faptul că cei doi soți au menționat, de numeroase ori, că se grăbesc foarte tare să devină părinți.

Acum, după ce a apărut știrea conform căreia Brigitte ar fi însărcinată, dar și-ar dori să țină informația secretă, bruneta a venit la TV pentru a lămuri situația.

„Încă așteptăm să vedem rezultatele. Dar în momentul când voi fi gravidă, voi anunța. Și sperăm că acest lucru se va întâmpla cât mai repede. Dar nu sunt gravidă. Eram umflată pentru că am trecut printr-un ciclu complet de tratament, tocmai fusesem injectată în burtă cu foarte mulți hormoni. Nu sunt gravidă. În momentul de față nu sunt”, a spus Brigitte Pastramă, la o emisiune TV.

Brigitte și Pastramă au făcut duminică nuntă

Nunta verii a avut de toate! Brigitte şi Florin Pastramă au pregătit şi momente speciale pentru cei 430 de invitaţi. Starul petrecerii a fost dat de miri! Brigitte şi Florin Pastramă s-au pregătit ca la carte şi au dansat ca doi profesionişti. Şi ca să nu se încurce, mireasa şi-a dat jos trena lungă de zeci de metri.

Iar apoi a început distracţia, iar invitaţii au încins ringul de dans. Naşa Lizeta Haralambie a făcut senzaţie pe acorduri greceşti, însă deliciul invitaţilor l-a făcut chiar mireasa. Brigitte a pregătit un moment neaşteptat, un dans special pentru soţul ei.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest