FOTO / Brigitte Pastramă face angajări la shaormerie. Ce salariu oferă vedeta

+2 click pentru
galerie

Brigitte Pastramă face angajări la shaormerie

Brigitte şi Florin Pastramă au vrut să îşi mărească veniturile şi au găsit soluţia ideală. Cei doi au pus pe picioare o afacere de familie şi speră, ca şi de această dată, să dea lovitura.

Ei bine, cei doi îndrăgostiţi au decis că un bun profit l-ar obţine dacă şi-ar deschide o shaormerie. Zis şi făcut, căci acum familia Pastramă este proprietara unei shaormerii.

Deşi vedeta este pasionată de gătit, Brigitte nu se descurcă singură şi atunci când vine vorba de a prepara bucate pentru toţi clienţii care ajung la shormeria familiei.

Şi pentru că îşi doreşte ca afacerea să meargă ca pe roate, Brigitte îşi caută acum ajutoare.

Recent, vedeta a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie prin care anunţă că este în căutare de persoane care să i se alăture în noua afacere. Concret, soţia lui Florin Pastramă a cerut ajutorul celor care o urmăresc pe Instagram pentru a găsi cât mai repede oamenii potriviţi.

Vedeta îşi doreşte oameni muncitori, pasionaţi de bucătărie, care nu trebuie să aibă neapărat experienţă în domeniu. Cei care vor să devină ajutor de bucătar, vor fi instruiţi chiar de ea.

Ba mai mult, Brigitte a spus şi cât oferă pentru o zi de muncă. Cei interesaţi să muncească în timpul weekend-ului vor primi pe ziua de lucru suma de 150 de lei.

Ce afaceri mai are familia Pastramă

Una dintre sursele de venit ale vedetei este magazinul de haine pe care aceasta îl are. De asemenea, cei doi şi-au făcut cartier de vile, iar preţul unei case este destul de piperat.

Iniţial, afacerea i-a aparţinut doar lui Florin Pastramă, care a început lucrările în urmă cu un an, în Ştefăneşti. Ulterior, după ce a cunoscut-o pe Brigitte Pastramă, care i-a devenit soţie, cei doi şi-au unit forţele şi au decis să dea lovitura în domeniul imobiliar.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro