Brigitte şi Florin Pastramă, scandal în luna de miere. "Te trimit acasă. Nu îţi este ruşine?" / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Brigitte şi Florin Pastramă, scandal în luna de miere. "Te trimit acasă. Nu îţi este ruşine?" / VIDEO © Foto: Instagram

Scandal între Brigitte şi Florin Pastramă, în luna de miere! Incredibil felul în care Florin Pastramă a făcut-o de râs pe brunetă printre milionari! 

Îi place lui Florin Pastramă în Saint Tropez? Cum să nu-i placă. El şi Brigitte vor petrece câteva zile de neuitat în cea mai renumită şi luxoasă staţiune a Coastei de Azur. Cei doi proaspăt căsătoriţi s-au cazat la vila iubitului milionar al surorii vedetei, Cristina, potrivit Antena Stars.

Soare, picină, relaxare din plin, nici nu ai cum să nu te îndrăgosteşti de aşa loc, iar Brigitte nu face excepţie de la regulă....Doar că, în timp ce ea admira peisajele, Florin pare cu gândul în altă parte.

"Noi ne aflăm în luna de miere la Saint Tropez şi haideţi să vedeţi ce am găsit aici. Mamă, frumos! Deci, nu suntem la hotel, suntem acasă la Alex. Ce zici, Florin? Poate când îmbătrânim, îmbătrânim şi noi pe aici pe undeva? Să muncim şi noi poate facem şi noi o casă. Auzi? Ia lasă tu paharul ăla, că nu ai ce să stai tu, ca un copil al lui Dumnezeu cu pahar din ăla", a spus Brigitte.

"Brigitte, îmi place foarte tare. Unde îţi place, la Colentina sau aici? Sincer să fiu, aici. Păi ce ţi-am zis eu, nu mai facem nicio casă la Colentina. Muncim, strângem bani şi poate ne facem şi noi una mai mică. Ca aia de servitori, mie îmi place şi aia în care stau servitorii lui Alex", este o parte din dialogul celor doi.

Îi place locaţia lui Florin, dar, dacă este să ne luam dupa imagini, ceva îi place mai mult. "Lasă prostia aia, că tu mai eşti şi copil al lui Dumnezeu. Ia lasă paharul ăla, că tu conduci! El nu bea doar se preface. Te rog frumos, lasă-le deoparte că nu sunt ale tale, da?", a spus aceasta.

Şi nu s-a oprit, nici a doua oară...iar asta a scos-o din sărite pe focoasa brunetă!!... 

"Bă, ce ai băut, mă? Nu am băut. Nu mai conduci, gata! Nu ai voie, nu ai voie. Dar nu ţi-e ruşine. Nu este ok! Nu mai conduci, eu conduc. Ce-ai zis? Ai zis că sunt bolnavă? Nu, că îmi place aici am zis. Vezi că te trimit acasă! Măi, pe tine, ăştia de la şampanie te-au plătit, Florine, ca să le faci reclamă! Cât îţi dau? Beau doar pentru reclamă. Da, da, da. Păi la cum suceşte şampania aia, cred că l-au plătit. Băi! Nu bea măi, se preface. Care, că a golit paharul! Nu mai conduci, eu nu îţi mai dau cheile să conduci. Unde sunt cheile? Pe masă. Nu îţi este ruşine?", a reacţionat Brigitte Pastramă al soţul ei.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro