Brigitte Pastramă nu iartă nimic! Bruneta a răspuns dur comentariilor deranjante. "Suflet frustrat, nu faci plajă când.."

+3 click pentru
galerie

Brigitte Pastramă nu iartă nimic! Bruneta a răspuns dur comentariilor deranjante. "Suflet frustrat, nu faci plajă când.." © Instagram

După un an greu şi plin de încercări, Brigitte şi Florin Pastramă au ales să se relaxeze departe de casă, tocmai în Bali. Bruneta şi iubitul ei postează mereu poze, însă reacţiile fanilor nu sunt întotdeauna pe placul vedetei. De aceea, Brigitte a ales să nu se mai abţină.

Brigitte şi Florin Pastramă trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieţii lor. Vedeta tv şi soţul se iubesc mai mult ca oricând şi sunt nedezlipiţi, fiind unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Pentru a-şi sărbători iubirea cum se cuvine, cei doi au ales să plece în luna de miere, tocmai în Bali.

Bruneta este activă pe contul de Instagram şi postează de fiecare dată fotografii din locurile unde se află. Aşa s-a întâmplat şi de această dată, una din poze fiind alături de Florin Pastramă, cu o vedere superbă la mare. 

Brigitte apare într-o vestimentaţie lejeră, specifică zonei, accesorizată de o superbă geantă de lac. Ei bine, nu toţi au fost de acord cu apariţia focoasei brunete, comentariile rele făcându-şi apariţia destul de repede. "Fara geanta nu puteai la plaja 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️", a scris un internaut în comentariile de la poză. Nici Brigitte nu s-a lăsat mai prejos şi a oferit un răspuns acid, punând pe toată lumea la punct: "Suflet frustrat, nu faci plaja cand vizitezi temple🤦🏻‍♀️ imi pare mie sau acest coment inspira ceva cu tenta de invidie🤷🏻‍♀️
Iti urez pace in suflet si iubeste pe cei din jur❤️"
. Ulterior răspunsului oferit, mai multe persoane au susţinut-o pe Brigitte în ceea ce spus, reprezentând chiar un model pentru unii. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro