Cum a reuşit Brigitte Pastramă să-și revină, după ce a pierdut sarcina: "Cine spune că nu te îngrași, minte"

Cum a reuşit Brigitte Pastramă să-și revină, după ce a pierdut sarcina: "Cine spune că nu te îngrași, minte" © Instagram

Brigitte Pastramă a trecut printr-o mare cumpănă, la scurt timp după ce a devenit soția lui Florin Pastramă. Bruneta și-a dorit cu ardoare să devină mamă, însă visul pare mai departe decât ar fi crezut.

Brigitte Pastramă a declarat recent că a pierdut o sarcină imediat după nunta fastuoasă cu Florin Pastramă. Bruneta a apelat la inseminarea in vitro și a avut o sarcină asistată, însă aceasta s-a oprit din evoluție și i-a năruit vizul. Mai mult decât atât, Brigitte Năstase s-a și îngrășat nu mai puțin de zece kilograme, pe care acum încearcă din răsputeri să le dea jos. 

"Ne-am dorit să ne mărim familia, dar n-a fost să fie. Încă mai încercăm să avem un copil. Am fost gravidă, dar am pierdut sarcina, la două, trei săptămâni. A fost o sarcină asistată, am făcut un tratament hormonal și m-am îngrășat zece kilograme. Cine spune că nu te îngrași când faci însămânțare artificială, minte. La o clinică de la noi am fost,  a doua zi după nuntă pentru că Florin și-a dorit foarte mult un copil, însă nu a fost cel mai reușit procedeu, din moment ce am pierdut sarcina la doar trei săptămâni. Eram în vacanță când am pierdut sarcina și a fost foarte greu. A trebuit să mă refac și fizic, și psihic. Acum totul este bine, mai am puțin și-mi revin și cu greutatea.  Am renunțat la ideea de însămânțare artificială și vom merge pe varianta naturală, cu voia lui Dumnezeu.", a declarat Brigitte Pastramă, într-o emisiune tv. 

Se înțeleg de minune și au încercat să găsească o rețetă prin care să nu se mai certe la tot pasul. Se descurcă foarte bine, iar acum au pus bazele și unei afaceri solide, pe de urma căreia vor să câștige foarte mulți bani.

Așa se face că Brigitte și Florin Pastramă și-au făcut un cartier cu vile, iar pentru o casă construită de ei cei doritori trebuie să scoată din buzunar o mică avere. Prețul unui imobil de acest gen se ridică la prețul de aproximativ 800.000 de euro. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro