Brigitte Pastramă a atras toate privirile pe covorul roşu. A mers mai mult dezbrăcată la un eveniment monden

+3 click pentru
galerie

Brigitte Pastramă a atras toate privirile pe covorul roşu. A mers mai mult dezbrăcată la un eveniment monden © Instagram

Brigitte Pastramă a fost în centrul atenţiei, miercuri seara, la un eveniment monden cu ştaif din Capitală. Vedeta s-a afişat alături de soţul ei, însă toate privirile au fost asupra rochiei pe care a ales să o poarte.

Brigitte Pastramă, cea mai sexy prezenţă de la eveniment

Toată lumea bună s-a strâns, miercuri seara, la un eveniment găzduit de Palatul Parlamentului, iar dintre cei prezenţi au făcut parte şi Brigitte Pastramă şi soţul său. Bruneta a reuşit să fie în centrul atenţiei şi de această dată datorită ţinutei pe care a ales-o.

Brigitte Pastramă nu s-a sfiit să îmbrace o rochie care îi lasă totul la vedere, astfel că a păşit încrezătoare pe covorul roşu la braţul soţului său. Brigitte Pastramă a optat pentru o rochie neagră, lungă, cu detalii foarte interesante. Rochia este realizată dintr-un material extrem de transparent, astfel că toţi cei prezenţi au putut să-i admire silueta impecabilă. Pentru că, nu-i aşa, trebuie să recunoaştem că Brigitte Pastramă are un trup de model. 

Nici soţul său, Florin Pastramă, nu s-a lăsat mai prejos şi a ales să îmbrace un costum negru, elegant, la care a asortat un papion în tendinţe. Fanii celor doi au fost daţi pe spate de mega apariţia din această seară, iar imaginea postată de Brigitte a strâns peste o mie de aprecieri în doar câteva minute.

"Am zis şi repet, sunteţi 🔝🔝🔝💯cei mai tari, că de frumuşei nici nu mai spun, bravo vouă. Brigitte, eşti cea mai tare dintre dintre toate astea care se cred mari dive. Tu chiar eşti şi de 💯 le dai lecţii la toate prin stil şi eleganţa ta 👏 😘😍, Arăţi superb, Briggi😍😍💋", sunt câteva dintre comentariile date de fanii celor doi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest