Se distrează româneşte. După luna de miere din Saint-Tropez, Brigitte şi Florin Pastramă au plecat într-o super vacanţă, în ţară

+3 click pentru
galerie

Se distrează româneşte. După luna de miere din Saint-Tropez, Brigitte şi Florin Pastramă au plecat într-o super vacanţă, în ţară © Foto: Instagram

După ce au petrecut o lună de miere ca în filme, în Saint Tropez, Brigitte Pastramă şi soţul său au decis să se distreze într-o nouă vacanţă, însă de această dată pe plaiuri mioritice.

La scurt timp după ce s-au întors din luna de miere, bruneta şi soţul său au optat pentru o nouă destinaţie. Cei doi au plecat în Sighişoara, acolo unde au decis să se bucure unul de altul.

Şi pentru că Brigitte Pastramă este foarte apropiată de fanii săi şi îi ţine în legătură cu tot ce face, şi de această dată a decis să le arate acestora imagini din vacanţa de care se bucură în ţară.

Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni scurţi şi un tricou, ţinuta fiind combinată cu o pereche de sandale extrem de interesante, Brigitte Pastramă s-a fotografiat într-o ipostază romantică, în braţele bărbatului iubit. 

Brigitte şi Florin Pastramă, nuntă de cinci stele

Brigitte Pastramă şi Florin Pastramă au fost protagoniştii unei nunţi de lux, care a avut loc la începutul lunii iulie. Cei doi s-au căsătorit civil, iar întregul eveniment a fost cu totul şi cu totul special.

Brigitte şi Florin Pastramă au scos din buzunare mii de euro pentru nuntă

Pentru ca totul să iasă ca la carte, Brigitte şi Florin Pastramă au scos din conturi 93.000 de euro. Dacă şi-au scos banii? Nici vorbă! Însă, au făcut-o pentru sufletul lor şi pentru că părinţii lui şi-au dorit din suflet să se căsătorească.

"93.000 de euro. Nu am făcut-o pentru bani, nu ne-am scos banii deloc. Am făcut-o pentru sufletul nostru, am făcut-o în faţa lui Dumnezeu şi ca să se simtă bine el. Tatăl lui, dar şi mama lui şi-au dorit o nuntă pentru el. Am investit amândoi.", a mărturisit Brigitte la o emisiune tv.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro