Brigitte, te faci actriţă? Imagini de senzaţie cu vedeta, din primul său videoclip. GALERIE FOTO

+3 click pentru
galerie

Brigitte, te faci actriţă? Imagini de senzaţie cu vedeta, din primul său videoclip. GALERIE FOTO © Sursă Instagram

Brigitte este o femeie împlinită pe toate planurile. Are un soţ care o iubeşte extrem de mult şi o carieră de succes. Doamna Pastramă este o apariţie la fiecare eveniment la care îşi face prezenţa, iar mai nou, vedeta şi-a bucurat fanii cu o veste bombă. 

La vârsta de 42 de ani, Brigitte Pastramă are o viaţă de vis. Vedeta a demonstrat de-a lungul timpului, de nenumărate ori, că este o femeie puternică. Acest lucru s-a potrivit perfect cu rolul de femeie de afaceri periculoase, care face jocurile Mafiei, pe care l-a jucat în cadrul unui videoclip.

Brigitte a acceptat cu entuziasm propunerea de a fi protagonista videoclipului faimosului cântăreţ Nana. Acesta s-a făcut cunoscut cu celebra piesă ”Lonely”, lansată în anul 1997, cu care a cucerit inimile publicului. 

Filmările pentru acest videoclip au avut loc în două locaţii deosebite din Capitală. Rolul de conducătoare a Mafiei i s-a potrivit mănuşă vedetei, intepretându-l cu succes. Deşi soţul ei, Florin Pastramă, nu a apărut în clip, vedeta a fost pe mâini sigure, deci a putut să stea liniştit. 

”Filmez un videoclip pentru Nana şi acum suntem de la o fază la alta. Rolul meu în videoclip este o femeie de afaceri care conduce Mafia. Florin nu apare în acest videoclip, sunt înconjurată numai persoane puternice”, a spus Brigitte, în timpul filmărilor, la un post de televiziune.

Chiar dacă filmările au durat mai bine de şase ore, videoclipul a meritat tot efortul. De asemenea, deşi Florin Pastramă nu va apărea în clip, soţul brunetei a fost mereu cu ochii pe ea, deoarece a fost prezent permanent pe platourile de filmare, pentru a o susţine.

La cât de bine s-a descurcat cu această nouă provocare din viaţa ei, cu siguranţă, Brigitte Pastramă se poate orienta oricând spre o carieră în actorie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro