Brigitte Sfăt a recunoscut care este cel mai mare defect al ei: „Oamenii îl iau drept răutate”

+3 click pentru
galerie

Brigitte Sfăt a recunoscut care este cel mai mare defect al ei © Instagram

Este de multe ori ținta criticilor oamenilor, însă Brigitte Sfăt susține că este mai degrabă neînțeleasă. Vedeta a făcut mărturisiri sincere și a recunoscut care sunt defectele sale.

Brigitte Sfăt s-a confesat! Bruneta a vorbit pe larg despre defectele sale. Este impulsivă, nu este tocmai dulce în exprimare, iar mulți oameni văd răutăți acolo unde ele nu există. Pentru că este... mai din topor.

„Toată ţara a putut să vadă că sunt o persoană impulsivă, mi-aş dori să pot controla acest lucru, dar este foarte greu. Şi mi-aş dori să fiu mai dulce în exprimare atunci când spun oamenilor că au greşit. Eu sunt mai din topor, lucru pe care oamenii îl iau drept răutate”, a explicat Brigitte Sfăt, pentru Click!

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au depus actele pentru a se căsători

Mână în mână, Florin Pastramă și Brigitte Sfăt au ajuns, luni, în jurul orei 11.00, la Primăria Voluntari. Și n-au venit doar... în vizită! Cei doi amorezi au adus cu ei dosarul cu toate actele necesare programării unei cununii civile. După ce s-au văzut cu faptul împlinit și au primit toate lămuririle necesare, urmează să primească acum și confirmarea zilei în care vor deveni, oficial, soț și soție.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro