Brigitte Sfăt are planuri mari, pentru luna de miere cu Pastramă: „Ne întoarcem trei”

+3 click pentru
galerie

Brigitte Sfăt are planuri mari, pentru luna de miere cu Pastramă © Arhivă

S-a căsătorit civil cu Florin Pastramă, iar acum se pregătește și de marea nuntă. Brigitte Sfăt are planuri mari cu actualul ei soț, cu care speră să întemeieze o familie. Iar minunea, spune Brigitte, ar putea să se întâmple chiar în luna de miere.

După nuntă, care va avea loc în iulie, Brigitte și Pastramă vor pleca departe, în locații luxoase. Încep cu Maldive, pe urmă ajung și în Dubai, de unde speră să se întoarcă... trei!

„După petrecerea de nuntă plecăm în luna de miere, în Maldive și apoi ne mai plimbăm puțin și prin Dubai, de unde sperăm să ne întoarcem trei. Imediat după nuntă plecăm. Noi muncim la asta, se poate și ne dorim acest lucru. Suntem sănătoși amândoi”, a explicat Brigitte Sfăt, pentru Click!

Brigitte Sfăt a scos la vânzare casa primită de la Ilie Năstase

Acum doi ani, Ilie Năstase a făcut aroganța supremă pentru a-și împăca soția de la vremea respectivă, pe Brigitte. După un scandal monstru, așa cum le era obiceiul, i-a făcut un cadou, dar ce cadou!

Fostul tenismen i-a dat cadou un apartament în valoare de 100.000 de euro, la finele lui iunie 2017. Acum, se pare că nici amintirile nu mai au valoare pentru Brigitte Sfăt, care a pus un mare anunț în care anunță că vinde apartamentul.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro