Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au logodit!

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au logodit! © Facebook

Cine poate opri dragostea când este mare, mare? Brigitte Sfăt și Florin Pastramă nu se iubesc de multă vreme, dar acest lucru nu i-a oprit să facă un pas uriaș în viața lor: cei doi s-au logodit!

Potrivit Click!, totul s-a întâmplat pe la sfârșitul lunii februarie. Este practic a doua logodnă a lui Brigitte Sfăt, după ce făcuse acest pas mare și cu Cornel Oană.

Nu se știe dacă, de data aceasta, povestea va rezista și dacă chiar se va concretiza cu o nuntă ca în basme, dar cert este că practic plutesc inimioare în aer! Brigitte și Pastramă și-au făcut relația oficială pe Facebook, acolo unde au pus poze cu sărutări pătimașe și unde s-au trecut ca fiind într-o relație unul cu celălalt.

Pastorul lui Brigitte Năstase o va pedepsi pe vedetă, după ce s-a cuplat cu Florin Pastramă

Brigitte Năstase face parte din Biserica Penticostală, iar pastorul locașului de cult pe care îl precventează vedeta nu vede cu ochii buni idila dintre aceasta și Florin Pastramă.

„Noi nu suntem toleranţi, recuperăm «răniţii». Privesc cu milă acest act al lui Brigitte, pentru că, la rândul Lui, Domnul Hristos să se poarte cu milă faţă de mine. Urmează să vorbesc cu comitetul bisericii, care va da o disciplină şi punerea deoparte. Adică, o vreme ea nu participă la actele de cult şi la împărtăşanie. Abia după ce se va îndrepta spiritual şi va respecta numărul de zile ca îndreptare, ea poate să vină la poziţia anterioară, cu părerea de rău a săvârşirii păcatului. Trebuie să arate că îi pare rău, pentru că Dumnezeu nu are de pierdut pe nimeni. Noi nu vrem să îi dăm sfatisfacţie Diavoului, ci să îi aducem pe oameni în dreptul Domnului”, a declarat pastrolul Nicu Ivan.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro