Brigitte şi Ilie Năstase divorţează, Amalia, din nou mamă?! "Un copil îţi schimbă viaţa în bine"

+3 click pentru
galerie

Amalia Năstase © Sorin Cioponea

Amalia Năstase susţine toate femeile care vor să dea naştere după 35 de ani şi, din punctul ei de vedere, atâta timp cât femeiile îşi permit să îşi crească frumos copiii şi să îi educe aşa cum trebuie, vârsta la care le dau naştere nu contează. Mamă, la răndul ei, Amalia Năstase a mărturisit că şi ea, trecută de vârsta de 40 de ani, ar mai face încă 10 copii.

Amalia Năstase se bucură de viaţa de familie alături de fiicele şi de băieţelul ei şi se implică în diverite proiecte prin care să ajute copii bolnavi din România, oferind cazare, prin intermediul unui ONG, părinţilor copiilor internaţi în spital.

Totodată, ea a mărturisit că nu are complexe legate de vârsta sa şi dacă situaţia financiară i-ar permite ar mai face şi alţi copii.

"Nu am avut niciodată problema vârstei, eu nu am avut nicio frică. Sunt femei care pun înainte cariera şi nu fac copii până la 40 de ani. Viaţa se poate schimba şi la 20 şi la 40 de ani, depinde cum eşti tu cu tine. Dacă eşti într-o relaţie în care iubeşti nu trebiue să îţi pui problema de ce să nu faci un copil. Eu aş mai face încă 10 copii dacă aş avea bani să îi ţin la şcoli bune. Un copil îţi schimbă viaţa în bine. Dacă aveţi nevoie de cazare la spital pentru a fi lângă copiii internaţi, puteţi să verificaţi pe siteul spitaluiui respectiv şi, cu siguranţă, veţi fi direcţionaţi spre case. Este o structură pentru familiile copiilor internaţi în spital, nu pentru copiii bolnavi. "a spus Amalia Năstase, într-o emisiune TV. 

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase s-au căsătorit în 2013, iar relaţia lor a fost presărată cu numeroase scandaluri, despărţiri şi împăcări. De cealaltă parte, Ilie Năstase şi Amalia Năstase au anunţat divorţul în prag de Valentine's Day, în 2010, după 13 ani de relaţie şi 7 de căsnicie şi au împreună doi copii.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro