Brigitte și Ilie Năstase, scandal în toată regula, în plină stradă! Bruneta i-a dat brânci tenismenului din mașină, chiar în trafic

+3 click pentru
galerie

Brigitte și Ilie Năstase © Arhivă

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase sunt un cuplu buclucaș, iar acest lucru îl spunem cu generozitate. Când nu se iubesc, se ceartă și viceversa. Cel mai recent episod de dragoste cu năbădăi a fost chiar sub ochii uluiți ai participanților la trafic.

Brigitte Sfăt era la volan, Ilie Năstase, în stânga ei. De înțeles, având în vedere că fostul tenismen a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins conducând băut.

Nu știm exact ce s-a întâmplat între cei doi, în timp ce se aflau în mașină, dar cert este că ceva a enervat-o la culme pe Brigitte Sfăt, care a oprit mașina, a deschis frumușel portiera și l-a dat jos pe încă-soțul ei, în plin trafic.

Odată ajuns pe trotuar, Ilie Năstase și-a scos telefonul și a așteptat cât timp Brigitte Sfăt era la cumpărături. Deși a încercat să intre și el în magazin, bruneta nu a cedat și l-a „invitat” afară, pe ușă. În final, Brigitte Sfăt a plecat cu mașina, iar Ilie Năstase a luat-o pe jos.

La cum le este stilul, însă, ne așteptăm ca în zilele următoare să fie surprinși la o cină romantică, iar ca ciclul acesta vicios să se repete.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro