Bucurie mare în familia Andreei Bănică. Fiul ei împlinește 3 ani. Ce surpriză i-a pregătit

+3 click pentru
galerie

Bucurie mare în familia Andreei Bănică. Fiul ei împlinește 3 ani. Ce surpriză i-a pregătit © instagram

Andreea Bănică se poate considera o femeie cu totul împlinită. Vedeta are parte de o carieră de succes, dar și de o familie frumoasă. Astăzi, fiul Andreei și al soțului ei împlinește trei ani, motiv pentru care artista a ales să posteze pe pagina sa o fotografie și un mesaj emoționant pentru acesta. 

Andreea Bănică este o femeie fericită. Chiar dacă a trecut prin multe greutăți în viață pentru a ajunge astăzi în punctul în care este, Andreea a reușit să facă față tuturor evenimentelor mai puțin plăcute prin care a trecut. Astăzi, vedeta are un motiv special de fericire. Băiatul acesteia împlinește vârsta de trei ani, iar frumoasa vedetă a ținut să împărtășească bucuria ei și cu fanii de pe contul său de Instagram. Andreea a postat o fotografie cu familia în dreptul căreia a pus o descriere ce a ajuns la inimile tuturor celor care o urmăresc pe internet.

„Nu știu când au zburat 3 ani, dar nici cum era viața noastră înainte de el. ❤️ Noah e un băietel minunat, are o familie care îl iubește infinit și o surioară care îl adoră și îl protejează. Trăiesc cu ei cele mai frumoase momente ale vieții mele și nu mi-aș dori nimic altceva. Îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu pentru familia pe care mi-a oferit-o 🙏”, a scris aceasta.

A pregătit o surpriză pentru micuțul sărbătorit

Andreea Bănică i-a prăgătit fiului său o surpriză cu totul specială pentru fiul său: „Vineri seară am cântat la Baile Herculane și am plecat de acolo cu sufletul la gură ca să pregătesc ieri dimineața surprizele pentru ziua lui de naștere. Am dormit 4 ore și la 8 dimineața eram în picioare ca să ne apucăm de aranjat baloane cu cei de la ..... să fie totul gata pentru momentul în care se trezește sarbătoritul nostru. 🎈 Reacția lui de fericire a sters orice urmă de oboseală și mi-a umplut sufletul cu bucurie. Te iubim până la cer și înapoi ”, a mai continuat mesajul publicat de cântăreață.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro