Bucurie mare pentru Narcisa Manelista! Fiul ei, Kevin-Ionuț, a împlinit 1 an

+3 click pentru
galerie

Bucurie mare pentru Narcisa Manelista! Fiul ei, Kevin-Ionuț, a împlinit 1 an © Instagram

Motiv de mare bucurie pentru Narcisa Moisa. Artista îl serbează astăzi pe fiul ei cel mic, Kevin-Ionuț, care împlinește frumoasa vârstă de un an. Cântăreața i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare și nu îi vine să creadă cât de repede trece timpul.

Petrecere pentru Narcisa Moisa! Fiul ei, Kevin, împlinește azi un an. Cu această ocazie, vedeta a postat mai multe imagini cu băiețelul ei, dar și cu tortul colorat și delicios pe care i l-a adus micuțului.

Într-un mesaj postat alături de imagini, Narcisa se arată extrem de recunoscătoare pentru cei doi copii ai ei, emoționându-i pe fanii ei, care s-au întrecut în a lăsa cât mai multe urări în comentarii.

„1 anișor a împlinit băiețelul nostru Kevin-Ionuț, să crești mare, să fii sănătos, prințul familiei. Ce repede trece timpul. Multumim, Doamne, că ne-ai binecuvântat cu doi copii. Cea mai mare fericire și bogăție ei sunt ❤️❤️”, a scris Narcisa Moisa, pe rețelele de socializare.

Narcisa Moisa are o familie fericită

Narcisa este căsătorită cu Yoannes, bărbatul alături de care și-a găsit fericirea și alături de care are și doi băieți minunați: pe Kevin-Ionuț și pe Davis. Apar mereu în ipostaze minunate pe rețelele de socializare, acolo unde își încântă admiratorii cu tabloul unei familii perfecte. Chiar recent, i-a dedicat un mesaj plin de iubire soțului, pe care îl descrie la superlativ.

„Așa frumusețe!!? Așa talent!!? Soțul meu, șeful meu, managerul meu, frumosul meu cu cel mai mare haz și talent, te iubesc muuuuult iubirea mea, toată forta și puterea mea , tot ce înseamnă EU ❤️”, a scris Narcisa Moisa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro