Bucurie mare pentru Vlăduța Lupău și soțul său! Familia acestora s-a mărit! Artista le-a împărtășit vestea fanilor

+3 click pentru
galerie

Bucurie mare pentru Vlăduța Lupău și pentru soțul său! Familia acestora s-a mărit! Artista le-a împărtășit vestea fanilor © Instagram

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Familia sa și implicit a soțului ei s-a mărit. Pentru că nu a putut să țină această bucurie doar pentru ea, frumoasa cântăreață le-a împărtășit marea veste admiratorilor de pe rețelele de socializare.

Vlăduța Lupău și Adi Rus formează unul dinte cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Amândoi sunt apreciați de public, atât pentru iubirea lor, cât și profesionalismul de care dau dovadă de fiecare dată în ceea ce privește cariera: cântăreața în muzică, iar partenerul său de viață în sport.

De curând, Vlăduța Lupău le-a dat admiratorilor o veste proastă. Din păcate, din cauza pandemiei de coronavirus frumoasa interpretă de muzică populară a fost nevoită să-și anuleze petrecerea de nuntă. Pe de altă parte, artista s-a întors cu un anunț fericit: familia sa și a soțului ei s-a mărit.

Dacă v-ați gândit la un copil, ei bine, nu despre asta este vorba. Cel puțin nu de această dată. Cântăreața și soțul său au noi membri în familie, doar că sunt niște prieteni mai... blănoși. Vlăduța Lupău le-a arătat admiratorilor cum ea și Adi Rus au găsit pe câmp, abandonați în iarbă, doi cățeluși de toată frumusețea. Fără să stea pe gânduri, sportivul i-a și urcat în mașină, dovadă că îi vor lua acasă.

„Am găsit „jucăriile” astea aici. Oare cineva v-a lăsat?”, a spus Vlăduța Lupău la un InstaStory.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro