Cabral, la un pas de tragedie: „Deschid ușa și simt un ușor miros de fum”

+3 click pentru
galerie

Cabral, la un pas de tragedie © Arhivă

Momente delicate pentru Cabral. Îndrăgitul prezentator a fost la un pas de o tragedie, iar salvarea a venit chiar din partea câinilor care au avut grijă să dea alarma și să îi atragă atenția că se întâmplă ceva.

Cabral a povestit, pe rețelele de socializare, un episod mai puțin plăcut prin care a trecut recent. Nu doar că nu a fost plăcut, dar chiar i-a dat emoții, întrucât, așa cum chiar el a recunoscut, dacă nu intervenea la timp s-ar fi putut trezi cu o adevărată catastrofă pe cap.

Cabral, incident care i-a dat emoții

Prezentatorul povestește că, în jurul orei 2 dimineața, a început să audă câinii mârâind. S-a trezit din somn doar pe jumătate, iar două minute mai târziu unul dintre patrupezi a început chiar să latre. I s-au alăturat și cele animale, iar acest lucru l-a alarmat pe Cabral, care s-a trezit șocat și a pornit să investigheze.

„Deschid ușa și simt un ușor miros de fum. Mă întorc și-mi iau telefonul, ies din nou și din hol înhaț un extinctor (avem 8 în casă. Da, probabil sunt nebun…). Ajung la câini, toți trei zbârliți”, scrie Cabral.

Continuă prin a dezvălui și care a fost sursa fumului: un adaptor care s-a topit și începuse să fumege.

„Mai fac câțiva pași și găsesc sursa mirosului de fum. Sărăcia asta de adaptor. Care nu fumega destul de tare încât să pornească senzorii de fum. Dar probabil avea potențial s-o ia din loc dacă-l mai lăsam…”, a mai scris Cabral.

În concluzie, prezentatorul a ținut să menționeze importanța animalelor în viața noastră.

„Ce voiam să zic… nu știu care tot repetă că noi avem grijă de câini. Când, de fapt, atunci când e nevoie… ei au grijă de noi…”, a concluzionat Cabral.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro