Cabral nu se mai poate ridica din pat: „Am tot sperat să-mi revin”

+3 click pentru
galerie

Cabral © Instagram

Probleme de sănătate pentru Cabral, care s-a trezit țintuit la pat de la Sărbători încoace. Deși a ținut acest lucru ascuns, faptul că a lipsit de la un eveniment important l-a motivat să le ofere o explicație fanilor lui.

Cabral a povestit felul în care s-au desfășurat ultimele câteva săptămâni din viața lui. Și, vă dăm un mic preview: deloc bine. Abia s-a putut deplasa și s-a confruntat cu dureri de nedescris.

„Îmi place să fiu sincer. Decât să tac și să mă dau mâine lebădă rănită, mai bine spun de-acum.. mâine nu cred că ajung. Pentru că sporturi extreme, încă de la Crăciun sunt legat de pat. Am tot sperat să-mi revin până la eveniment, dar acum, cu o seară înainte, îmi dau seama că mă mint singur.

Am o hernie la L4, cu deplasare. Doare, mămica mea, doare de parcă tot piciorul stâng e o măsea ce pulsează. Mâine dimimneață o să vă fiu alături cu mintea. Dar să n-ai impresia că ai pierdut mare lucru pentru că nu voi fi eu acolo. Ai o mână de oameni care vor face oricum să nu mi se simtă lipsa”, a scris Cabral, pe blogul lui.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro