Cabral, totul despre sarcina Andreei Ibacka: „Dacă ești imbecil, iei doar un ecler”

+3 click pentru
galerie

Cabral și Andreea Ibacka © Instagram

Cabral și Andreea Ibacka sunt în culmea fericirii! În cel mai scurt timp, cei doi vor deveni părinți și așteaptă cu nerăbdare să-și strângă fetița în brațe.

Se spune că nu există femeie însărcinată, care să nu aibă pofte. Cu toate acestea, Andreea Ibacka se pare că este extrem de „cumințică” și nu prea are pofte nocturne. Mai mult, soțul său, Cabral Ibacka o consideră perfectă din acest punct de vedere. Invitat într-o emisiune de televiziune, Cabral a povestit totul despre sarcina Andreei Ibacka, dar și despre cum stau cu pregătirile, pe ultima sută de metri din sarcină.

„Este efectiv perfectă, nu are nevoie de nimic, niciodată. Ies eu de nebun, la 2 noaptea să îi iau ceva. Ea doar se uită așa la mine, cu ochii de căprioară. La început mai ziceam așa, că nu cred că mănâncă nimic până la 6 luni, iar ea zicea: eu cred că mănâncă, dacă mai vrei viață în casa asta. 

Dacă ești imbecil, iei doar un ecler, dar dacă ești deștept, pui roți și iei tot raftul. Eu nu sunt pofticios, eu sunt mâncău, eu mănânc de poftă. Prin casă am schimbat una, alta, mai avem de lucru. În două săptămâni ar trebui să fim gata. Oricum, bani nu mai avem demult...bine, muncitorii încă nu știu. 
Sunt implicat în tot ceea ce mă privește. Eu spăl, eu schimb, eu fac băița. Am experiență de 16 ani. Pentru moment, stăm cuminței, pentru că avem un copil de crescut, dar vom începe să mișunăm, de la câteva luni încolo”
a povesti Cabral, într-o emisiune de televiziune. 

Cabral face parte din grupul tăticilor moderni, care nu se dau în lături de la experiențe mai puțin plăcute, care cu siguranță sunt necesare pentru viitori părinți nerăbdători să își cunoască bebelușul. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro