Cabral, ultimele dezvăluiri despre naşterea fetiţei sale! "Prea multe complicaţii"

+3 click pentru
galerie

Dezvăluiri despre sarcina Andreei Ibacka © captură video

Andreea Ibacka a devenit mamă pentru prima dată zilele trecute, după ce a dat naştere unei fetiţe. Şotul ei, Cabral, a oferit ultimele detalii despre momentul special din viaţa lor, dar şi despre starea de sănătate actuală a celor două. 

Cabral a spus că soţia sa şi-ar fi dorit să nască natural, dar din cauza complicaţiilor, nu a mai fost posibil. În acest moment, familia lor este bine şi se bucură de primele zile de viaţă ale micuţei. "Andreea a vrut foarte mult să nască natural şi până la urmă, nu s-a mai putut. Mult prea multe complicaţii. Plus că Andreea e micuţă, e minionă, iar copilul a avut 3,6 kilograme. Doctorul a zis <Hai să ne potolim, din păcate asta e>. Andreea e ok, nu e în cea mai spectaculoasă perioadă din punctul de vedere al formei fizice, dar este mai frumoasă ca niciodată şi este fericită", a declarat Cabral, pentru o emisiune tv. 

Cu toate acestea, Cabral şi Andreea Ibacka sunt în culmea fericirii! Petunia, căci încă nu au un nume, este sănătoasă şi atentă la tot ce e în jur. El este topit de dragul ei şi la fel şi soţia lui. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro