Călin Geambaşu, despre împăcarea cu tatăl său! "Ne-am trezit cu el la uşă"

Călin Geambaşu, despre împăcarea cu tatăl său! "Ne-am trezit cu el la uşă" © facebook

Scandalul dintre Petre şi Călin Geambaşu pare că s-a sfârşit, cei doi petrecând chiar şi Sărbătorile de Crăciun împreună în familie.

După acest episod emoţionant, se pare că Petre Geambaşu a vrut să mai petreacă timp cu fiul şi nepotul său, aşa că le-a mai făcut o vizită, de data aceasta, una surpriză.

Relaţia cu tatăl meu este puţintel mai bună. Ne-a făcut o surpriză, ne-am trezit cu el acasă, după ani de zile în care a uitat adresa...Bine că a venit. Mai rău e că de atunci nu a mai venit, dar poate o sa mai vină, nu ştiu. La noi uşa e deschisă, îl aşteptăm şi în seara asta.", a declarat Călin Geambaşu la emisiunea Răi da' Buni, de pe Antena Stars.

De ce au fost certaţi Călin şi Petre Geambaşu

Relaţia dintre tată şi fiu nu a fost niciodată una prea apropiată, motiv pentru care atacurile au fost uşor de lansat.

Mai multe acuzaţii grave au fost aruncate unul către altul, unele episoade furibunde fiind mai dure decât altele.

Într-unul dintre ultimele războaie în online înainte de marea împăcare avută de Crăciun, Călin Geambaşu a declarat că "bunicul narcisist" aşteaptă să fie invitat la el acasă, el neavând niciodată vreo iniţiativă de acest gen.

"Aceasta este singura dată când Bunicul Narcisist Geambașu (alias Nero) a venit să joace un joc acasă la noi, unde locuiam în anul 2009, cu toate că yo îl invitam frecvent să-și ia în serios calitatea nou dobândită, aceea de bunic! Davin avea numai 4 luni. Apoi, nema. Apărea doar cu invitații speciale. Nici măcar o singură dată nu și-a plimbat nepotul prin parc! Ba chiar și la Binecuvântare a refuzat să vină", a scris Călin Geambaşu pe Facebook.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro