Călin Geambaşu nu se lasă. Noi acuze împotriva tatălui. "Singura dată când bunicul narcisist a venit la noi"

+3 click pentru
galerie

Călin Geambaşu nu se lasă. Noi acuze împotriva tatălui. "Singura dată când bunicul narcisist a venit la noi" © Facebook

Călin Geambaşu nu se lasă în aşa zisul război cu tatăl său, iar astăzi a adus noi dovezi împotriva sa. Relaţia lor nu pare să se îmbunătăţească, iar situaţia este la fel de rece şi distantă între ei.

Deşi sunt tată şi fiu, relaţia dintre Călin Geambaşu şi Petre Geambaşu, tatăl său, nu este deloc una bună. Cei doi s-au certat de-a lungul timpului chiar şi la tv şi nimic nu-i face să fie, din nou, apropiaţi. Acum, Călin Geambaşu vine cu noi dovezi, să le spunem aşa, împotriva părintelui său.

Călin Geambaşu a postat pe Facebook un filmuleţ în care apare alături de tatăl său. Filmarea este realizată în urmă cu zece ani, atunci când Călin Geambaşu locuia în altă casă.

Atunci, povesteşte artistul, a fost singura dată când tatăl său a mers la el în vizită pentru a se juca Wii Tenis. În rest, adaugă Călin Geambaşu, tatăl său aştepta doar invitaţii.

De asemenea, acuzaţiile din partea fiului continuă, iar Călin Geambaşu spune că părintele său nu l-a plimbat niciodată pe nepoţelul său prin parc.

"Aceasta este singura dată când Bunicul Narcisist Geambașu (alias Nero) a venit să joace un Wii Tenis acasă la noi, unde locuiam în anul 2009, cu toate că yo îl invitam frecvent să-și ia în serios calitatea nou dobândită, aceea de bunic! DaviN avea numai 4 luni. Apoi, nema. Apărea doar cu invitații speciale. Nici măcar o singură dată nu și-a plimbat nepotul prin parc! Ba chiar și la Binecuvântare a refuzat să vină", a scris Călin Geambaşu pe Facebook.

Conflictul pe care Călin îl are nu este doar cu tatăl său, ci şi cu fosta iubită, mama copilului său. Călin Gembaşu a acuzat-o pe Angelica Cadar că nu a avut grijă de copilul ei aşa cum ar fi trebuit.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro