Camelia Mitoșeru, dată jos din taxi: "Să-i fie rușine!"

Camelia Mitoșeru, dată jos din taxi: "Să-i fie rușine!" © captură video

Camelia Mitoșeru nu a avut parte de o dimineață prea bună! Cunoscuta actriță se grăbea să ajungă la Antena Stars pentru a dezbate cele mai importante știri din showbiz la Star Matinal, însă s-a lovit de o situație pe care nu credea că o va trăi vreodată. 

Camelia Mitoșeru este întotdeauna însoțită de micul patruped Alvin, iar taximetristul de vineri dimineață nu a vrut să îl accepte în mașina lui. În direct la Star Matinal, vedeta i-a transmis un mesaj acestuia, după ce i-a spus să coboare din mașină. Actrița susține că i-a explicat de ce se grăbește, însă nu a fost luată în seamă.

"E prima dată când un taximetrist mă dă jos pentru că sunt cu cățelul. A zis: doamnă, îmi pare foarte rău, jos din mașină! I-am spus că merg la televiziune, că am oră fixă, dar a zis: jos din mașină! E prima dată când mi se întâmplă așa ceva. Să-i fie rușine!", a spus Camelia Mitoșeru în fața lui Nasrin Ameri și a lui Andrei Ștefănescu. 

Din fericire, Camelia Mitoșeru s-a descurcat rapid și a ajuns la emisiune. A lăsat supărarea deoparte și a intrat în direct cu zâmbetul pe buze, așa cum se prezintă tot timpul în fața camerelor de filmat! 

Camelia Mitoșeru, perioadă plină de provocări

Recent, Mihai, fiul ei, și Noemi au decis să divorțeze. După ce cunoscutul om de televiziune a recunoscut că îi este greu și, mai mult decât atât, a plâns într-o emisiune TV, mama lui a simțit nevoia să își exprime sentimentele. "Niciodată să nu spui niciodată, eu nu s-au înșelat, ci s-au răcit. El spune că era puțin coleric, dar asta pentru că ea stătea cu spatele la el. Sunt doi copii foarte buni, eu am fost mamă pentru amândoi și rămân așa. Eu am vorbit ieri cu ea și i-am spus că o iubesc", a declarat Camelia Mitoșeru, la Star Magazin. În fiecare moment, actrița îi este alături fiului ei și îl susține. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro