Cu ce fotbalist celebru s-ar fi cuplat Camelia Mitoșeru, dacă ar fi fost mai tânără: "Îmi pare rău că nu mai am 20 de ani"

Camelia Mitoșeru, declarație sinceră, în direct, despre Dacian Varga: "Îmi pare rău că nu mai am 20 de ani, că îi făceam concurență" © captura video

Camelia Mitoșeru a rupt multe inimi în tinerețe. Cunoscuta actriță este un exemplu pentru multe doamne de la noi din shwobiz și, spumoasă și transparentă cum o știm, a făcut o dezvăluire incredibilă, în direct.

Prezentă în platoul matinalilor, Camelia Mitoșeru a discutat un subiect referitor la o posibilă împăcare între Maria Constantin și fostul soț. La un moment dat, s-a vorbit și despre actualul iubit al cântăreței de muzică populară, Dacian Varga, iar Camelia Mitoșeru nu și-a ascuns admirația față de acesta. 

"Eu nu îl cunosc pe acest băiat, important e că îl iubește ea. Bravo, Maria! Îmi pare rău că nu mai am 20 de ani, că îi făceam concurență.", a declarat Camelia Mitoșeru, la Star Matinal.

Camelia Mitoșeru, despre divorțul lui Mihai Mitoșeru

Camelia Mitoșeru nu a trecut printr-o perioadă foarte bună de curând, din cauza divorțului fiului său de Noemi. Actrița a sperat că cei doi se vor împăca, deoarece blondina îi era foarte dragă și a iubit-o ca pe propirul copil.  Camelia Mitoșeru a sperat până în ultima clipă că fiul ei și Noemi se vor împăca, însă cei doi au divorțat recent la notar, după 13 ani de relație. 

"Copiii ăştia, el n-a înşelat-o pe ea, ea nu l-a înşelat pe el. A fost un moment când ea a vrut să plece la mama ei. Între timp au fost în Italia. Când s-au întors s-a dus iar la mama ei. Mama ei, sora ei vorbesc cu Mihai. Îi explică că un băiat ca el nu mai găsesc. Toată lumea vrea să se împace. Ei au fixat nunta. S-a părădit tatăl ei. Sigur că a fost un şoc. Am amânat nunta. Cred că de acolo, un semn, probabil i-a intrat în cap treaba asta, că nu trebuie să mai facă nunta cu Mihai. Ea mi-a spus: cred că a fost un semn. Nimeni nu mă crede, dar în sufletul meu... e imposibil să nu fie aşa. Nu are altfel niciun motiv.", a declarat Camelia Mitoșeru, în urmă cu ceva timp.  


facebook whatsapp twitter pinterest