Camelia Mitoșeru a vorbit despre drama ei, în lacrimi: „A vrut să se omoare”

+3 click pentru
galerie

Camelia Mitoșeru a vorbit despre drama ei, în lacrimi © Arhivă

Au fost multe momente grele care i-au marcat viața Cameliei Mitoșeru. Însă, fără doar și poate, una dintre cele mai mari cumpene a fost cumplitul accident în urma căruia a murit logodnica fiului ei, Mihai.

Atât de afectat a fost Mihai Mitoșeru de pierdere, încât a vrut chiar să se sinucidă.

Mihai Mitoșeru a vrut să se omoare

Mărturisirea a fost făcută, cu ochii în lacrimi, chiar de către Camelia Mitoșeru, care se gândea, la vremea respectivă, la drama pierderii Ilenei Ciuculete.

„Hai să nu ne amintim pentru că iar înnebunesc. Gândiţi-vă ce a fost la mine. Eu am trăit asta. Mihai şapte ani a stat singur după aceea. Gândiţi-vă prin ce am trecut. Nici nu pot să povestesc ce a fost. A vrut să se omoare. Şi eu am avut noroc cu prietenii lui, Oana Roman, Mircea Badea, Cristi Brancu, majoritatea colegilor au fost lângă el. Altfel cred că îl pierdeam. E foarte grea despărţirea, este cumplită.

Mie, atunci când mi s-a întâmplat nenorocirea aia, mi-a spus un domn din Basarabia <<Nu mai plânge, trebuie să o trăiţi ca să o pomeniţi>> şi într-adevăr, pomenim. Nu vreau să mai vorbesc că asta e. Asta nu se uită niciodată... gândiţi-vă câţi ani au trecut”, spunea Camelia Mitoșeru, la Antena Stars.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro