Camelia Potec, dificultăți după naștere. Cu ce probleme se confruntă campioana de când a devenit mămică

+3 click pentru
galerie

Camelia Potec, dificultăți după naștere. Cu ce probleme se confruntă campioana de când a devenit mămică © Instagram

Camelia Potec este cea mai împlinită mămică de când, acum un an, a adus pe lume o fetiță superbă, pe nume Caelia Ioana. Deși au trecut câteva luni bune de la fericitul eveniment, fosta mare înotătoare întâmpină în continuare probleme după naștere.

Campioana olimpică a devenit mamă la începutul lunii septembrie, anul trecut. Fanii nu au remarcat că aceasta ar mai fi pus câteva kilograme în plus în timpul sarcinii, însă se pare că lucrurile nu au stat chiar așa. Camelia Potec s-a îngrășat 24 de kilograme în perioada celor nouă luni și părea că nu mai reușește să scape de ele. Cu toate acestea, vedeta nu se lasă cu una cu două și face orice pentru a ajunge la greutatea dorită.

„Am luat 24 de kilograme în sarcină, mai am două kilograme de dat jos. Am început mai serios, să zic așa, cu mișcarea pentru că pur și simplu aceste două kilograme par că s-au lipit cu totul de mine. Nu am slăbit atât de mult cum crede lumea, chiar am niște «colăcei» bine așezați”, a povestit Camelia Potec pentru Libertatea.

Celebra înotătoare nu trebuie să se îngrijoreze totuși, deoarece datorită înălțimii sale aceste kilograme în plus sunt greu de sesizat. „Am aproape de 70 de kilograme. E adevărat că și înălțimea este destul de mare, dar ca și procentaj, sunt peste limita, să zic așa, normală”, a mai pus vedeta pentru aceeași sursă.

Campioana vrea să devină din nou mămică

Efortul pe care îl depune în lupta cu greutatea este însă un lucru infim, având în vedere dorința Cameliei Potec de a mai deveni din nou mamă. Chiar dacă s-a confruntat cu un proces destul de îndelungat și dificil de slăbire, campioana nu privește acest lucru ca pe un obstacol. Este hotărâtă ca să treacă iarăși prin această experiență specială de a fi însărcinată și peste doi ani să-i facă o soră sau un frate fiicei sale.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro