Bombă! Anchetatorii au aflat ora la care a murit Răzvan Ciobanu. Abia acum s-a descoperit

+3 click pentru
galerie

Bombă! Anchetatorii au aflat ora la care a murit Răzvan Ciobanu. Abia acum s-a descoperit © Arhivă

Au trecut câteva săptămâni de la moartea șocantă a lui Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă s-a stins într-un cumplit accident rutier, care a ridicat multe semne de întrebare în jurul său. După multe speculații, s-a aflat, într-un final, ora la care Răzvan Ciobanu a murit.

Polițiștii și procurorii din Constanța au făcut multe investigații. În urma anchetei, s-a descoperit și când a murit Răzvan Ciobanu. Potrivit Observator, moartea creatorului s-a produs în intervalul 20.00 – 22.30, mult mai devreme decât se bănuia.

Polițiștii au ajuns la aceasă concluzie după ce au analizat telefonul mobil al designerului și rețelele de telefonie din zonă. Deși Răzvan Ciobanu a murit în intervalul 20.00 – 22.30, primul apel la Poliție despre accidentul de la Săcele a fost făcut abia la ora 04.00.

Răzvan Ciobanu a murit

Vă reamintim că Răzvan Ciobanu a murit pe 28 aprilie, în a doua zi de Paște, într-un cumplit accident, lângă Săcele, Constanța. Mașina condusă de creator a ieșit de pe drum și a ajuns pe câmp, unde s-a lovit de mai mulți copaci timp de 800 de metri, la o viteză de 120 de km/h. Designerul, care nu purta centură, a fost proiectat prin geamul portierei.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro