Când îi va cunoaște Răzvan Simion pe părinții Lidiei Buble: „La noi este tradiție”

+3 click pentru
galerie

Lidia Buble și Răzvan Simion © Instagram

Au o relație serioasă de câțiva ani, pe care nu se grăbesc să o oficializeze printr-o nuntă. Răzvan Simion și Lidia Buble se iubesc ca în prima zi, însă sunt mulți care se întreabă de ce, în aceste circumstanțe, părinții artistei nu l-au cunoscut niciodat pe matinal?

Nu este vorba de teamă sau de altceva. Chiar Lidia Buble a explicat că, în familia ei, există o tradiție, una pe care își dorește să o respecte. Numai atunci când apar planuri serioase de nuntă va avea loc marea întâlnire dintre „ginere” și familia ei.

„Părinţii mei încă nu l-au cunoscut pe Răzvan, dar fraţii mei, da. La noi este tradiţie ca, doar atunci când sunt planuri de nuntă, să fie prezentat părinţilor partenerul de viaţă. Aşa s-a întâmplat în toate cazurile, la fraţii sau la surorile mele. Doar când a fost vorba despre cerut de la părinți şi au fost intenţii serioase, doar atunci mama şi tata s-au cunoscut cu viitorul ginere sau noră. Oricum, eu şi Răzvan nu ne grăbim cu nunta, pentru că avem timp suficient să facem asta. Momentan, eu încă sunt un suflet copilăros”, a explicat Lidia Buble, pentru Taifasuri.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro